Bolesť žíl pod kolenom
Ahojte, uz 3 dni mam bolesti zil pod kolenom, mam strach ze to moze byt nieco vazne. Mam diagnostikovanu anemiu( zelezo v hodnote 3, 00.) moze to byt z toho? Alebo to mozem pripisat menstruacii, ktoru mam dostat?ak mi to neprejde urcite pojdem k lekarovi.dakujem
Aj ked lezim. Pod kolenami a obcasne aj lytka
No snad nam to prejde coskoro🙂 je to neprijemny pocit, a hlavne to ze neviem z coho...inak prosim na anemiu si co brala?
No ved prave, ze som nervozna leno neviem z coho to je... brala som ferro folgama, dlhu dobu , ale nezaberali mo, stale som mala velmi nizke hodnoty Fe,az mi nakoniec zistili celiakiu a ked som zacala s bezlepkovou dietou, tak sa mi anemia konecne upravila
Dakujem za odpoved...no ja sa hlavne bojim aby som tam nemala nejaku zrazeninu..ako ked mi to cez vikend neprejde pondelok pojdem lekarovi doistoty...inak zacalo sa ti to z nicoho nic?a zily mas viditelnejsie ako zvycajne?
Z nicoho nic. Najprv prava noha, potom aj lava. Neviem, kusok asi su viditelnejsie, poslednu dobu som si to nejak nekontrolovala, mam vela prace, nestiham dajak...sa tiez bojim zrazeniny, beriem aj antikoncepciu.
Uplne rovnako to aj mne zacalo, z nicoho nic a tiez postupne, najskor jedna potom druha noha...a tiez trosku viditelne ale ziaden extrem..a nikdy predtym si nejake podobne problemy nemala? A opuchnute nohy nemas?
Nemala som to nikdy. Ani nemam nohy opuchnute, citala som si priznaky zrazeniny, ale nemam ich. Len ta bolest. Mama mi vravela, ze to mozu boliet aj krcove zily od dlheho sedenia alebo statia. Ja mam sedave zamestnanie od septembra , tak neviem moze to byt aj to.
Môžete vyskúšať aj toto, mám s tým dobré skúsenosti a mne pomáha: http://jane.sirael.sk/kozmetika-konopna-kozmeti...
Ako co som ja citala, tak okrem bolesti nohy alebo ruky, a ta bolest sa ma stupnovat , tak su priznakmy opuch, strata citlivosti, zmena farby az na modro fialovu a studena koncatina na dotyk lebo nedochadza k prekrveniu
Ahojte, mňa tiež boli noha pod kolenom dole a hlavne líčko. Ale to už mám viac rokov, behám po Dr a nevedia zistiť ze z čoho. Na čiernom povedala ze áno mám kŕčové žili ale tie ma nemôžu bolieť v tom stave co mam. Inak tiež mám anemiu a tiež som si to začala s tým spájať
Myslela som lýtka 🙂
@kendall na 99% to máš z antikoncepcie...
@monka1411 ak je to zápal žily a to byť môže,tak treba lekára navštíviť hneď a aj to patrične liečiť...inak riskuješ vážne komplikácie....zatial si aspoň urob bandáž -stiahnutie elastickým ovínadlom od prstov do polky stehna a čo najmenej chodť a nohu držať vyloženú na stoličke
@nana123 ty berieš HAK? ak áno,tak to veľmi pravdepodobne súvisí
@kendall tak narovinu,som zdravotník...ak by si bola moja dcéra,sestra,kamarátka,tak poviem-okamžite prestaň to svinstvo brať,tvoj gyndoš má z toho pekné peniaze a ty si ničíš zdravie,nehnevaj sa,ale on neumrie,ty môžeš...je to hnusný biznis prehnaný cez ženské telo....tvojho slávneho gynekologa sa opýtaj,či ti potvrdí písomne,že jednohormonálne zrazeninu neurobí..a potom uvidíš ako sa bude vyhovárať...HAK spôsobuje problémy so žilami,pečeňou,pankreasom..ale nie po mesiaci užívania,ale po rokoch sa to prejaví ..a žena v 40-45-50r, sa čuduje prečo je chorá...ale nik to nedáva do súvisu s hak a ani nik o tom nebude robiť výskum,farmafirmy nepôjdu proti sebe a neurobia nič na zníženie svojich ziskov..ale lekári vedia svoje a tí lepší ženy aj varujú a nenútia hak..o tej krvnej zrazenine a ako vzniká vieš málo,len to čo laik vie z netu vyčítať,najprv sa urobí zápal,potom zrazenina a vôbec nemusí byť veľká a upchať hned celú cievu / s príznakmi fialovej hohy a pod. /úplne stačí,ak je zrazeninka malá a vycestuje do pľúc,mozgu,srdca...a tam narobí problém,ide už potom o život..počula si o prípadoch,ked z ničoho nič umrela mladá žena? dostala v 20tke mozgovú porážku?..tak na začiatku toho je HAK,leno tom nik nehovorí
@kendall nie som tvoj lekár ani ťa neviem vyšetriť,píšem,že toto nie je sranda...a ty urob ako uznáš za vhodné...ja na tvojom mieste idem zajtra na pohotovosť a hak vyhodím do koša navždy/ sú aj iné nehormonálne spôsoby ochrany,ja žijem celý plodný život bez HAK a nemám 10 detí.... 😉

Ahoj.ja mam take bolesti od vcera, vobec neviem co to moze byt. Ja mam vyliecenu anemiu. Bolest Nie je silna, ale vadi mi to. Ak zistis nejaku pricinu, tak tu prosim napis.