Bolesť zuba na teplé po výmene plomby
Ahojte, v stredu mi zubárka menila amalgamovu plombu za bielu na stoličke, z ktorej bolo trosku odlomene, zub ma ale nebolel a nebol na nič citlivý.
Po ošetrení - výmene výplne však citim, že zub dosť reaguje na teple. Je to normálne? Keď nejem teple tak zub neboli.
Ďakujem za každú radu.
ak reaguje na teplé tak máš zápal... skús si zobrať protizápalový liek - napr. ibalgin.
@deti95060810 a to mohol vzniknúť zápal tak rýchlo? Dovtedy zub nebol citlivý na nič :(
ak reaguje na teplé tak máš zápal... skús si zobrať protizápalový liek - napr. ibalgin.
@deti95060810 vôbec nemusí byť zápal. Zub by bolel aj bez podnetu,keby tam bol
To neni dobre, to je zapal k nervu
@deti95060810 vôbec nemusí byť zápal. Zub by bolel aj bez podnetu,keby tam bol
@domka222 taký ostal citlivý , keď mi vrtala dosť to bolelo ale nepovedala mi, že by tam bol kaz alebo niečo, ešte v ten deň keď som v robote obedovala hneď bol citlivý na teple aj studené, teraz skôr len na teple, čítala som že zub po preplombovani môže bolieť , snáď mi to prejde 😞😞
@domka222 taký ostal citlivý , keď mi vrtala dosť to bolelo ale nepovedala mi, že by tam bol kaz alebo niečo, ešte v ten deň keď som v robote obedovala hneď bol citlivý na teple aj studené, teraz skôr len na teple, čítala som že zub po preplombovani môže bolieť , snáď mi to prejde 😞😞
@lydia2211 mne dávala teraz vložku a tiež vraví, že pár dní môže byť citlivý. Ale pokiaľ by bola bolesť pulzujúca, tak treba prísť. A veru cítim ho aj pri teplom,aj pri studenom
@kiki68 len ma mýli to že ten zub ma vôbec predtým nebolel a zubárka mi ho robila len koli tomu že sa kúsok odštiepilo, nebol tam ani kaz len keď mi vrtala tak to celkom aj bolelo
@lydia2211 niekedy v lete je teplo a dopadne to zapalom, mne sa to stalo 3x, zuby museli prekryt atb, brala som tyzden stomorgyl a raz to museli znovu otvarat. Ale isla by som na rtg, ze co sa s tym naozaj deje