icon

Bolesť zubov

cherry1981
8. máj 2014

Dobry vecer, zhrniem tak v skratke moj problem, od decembra trpim bolestami zubov, mam za sebou RTG, CT zubov, dva krat som bola na zubnom na stomatochirugii v MT robili mi (moj zubar) skusku vitality zubov, dva zuby zareagovali veeeelmi oneskorene a velmi slabo, napriek tomu, vsetci zubari vylucili problem so zubami. Krcne je tiez v poriadku, bolia ma spodne zuby, ktore su neplombovane. Preto moj zubar aj vylucil ze by boli mrtve.Zvalili to na trojklanny nerv, berem lieky, ale nezaberaju, preto si myslim, ze tie zuby ktore takmer vobec nezareagovali su mozno mrtve.
Urobil mi len skusku vitality zubov chladom, zaujima ma, aj som citala, ze skuska vitality zubov sa robi aj inymi sposobmi, poradte mi ak poznate sukromne ambulancie, ktore to robia aj elektrickym nabojom, prip. inymi sposobmi.

Strana
z3
aaddikaa
11. máj 2014

Ja som si dala paralen,ale vôbec mi nezabral.Ďakujem ti za radu seat967. 🙂

seat967
13. máj 2014

@aaddikaa tak jedine ist ku zubarke 🙂 ja som mala panicky strach z nich nemala som ani preventivky z toho strachu ale ked ma zacal dost boliet zub ze som revala bolestou a trak ma muz vzal robila mi ten zub robila nechala som tam 108€ a potom radsej som zacala chodit poctivo mam uz spravene vsetky zuby a mam pokoj 😀

aaddikaa
13. máj 2014

Ja chodím pravidelne na preventivky....🙂.Však som bola na pohotovosti kde mi zubárka ho nevedela vytrhnúť.Tak v pondelok som bola na stomatologickej chirurgií,kde mi ho zubár už vytrhol a mal až 3 korene z čoho bol poriadne prekvapený.... 😕 ,ale tak už je dobre ešte trošku bolí kým sa to zahojí,ale už je v podstate dobre...🙂
@seat967

betka22betka
9. aug 2017

@cherry1981 , @25daniela
zdravím vás. chcem sa spýtať ako sa máte? Mne pred 1,5 rokom/ november 2015/ robili 3. x resekciu horného zuba dvojky vedľa očného zuba. Odvtedy mám opuchnuté líce a bolí ma v ústnej dutine od koreňa nosa smerom k očnému zubu.Najprv tiž, že zápal trojklanného nervu, potom po MR chronický zápal dutín, potom u ďalšieho lekára, že mám zhrubnutú sliznicu pri koreni nosa a preto tie bolesti. Mám hore mostík a mám tiež mrtvy zub pod korunkou - jednotka hore pod nosom. neurológ mi vypísal lieky, nemám už také bolesti- ale ja by som rada vedela, či sa dá odstrániť ložisko bolesti- nerada by som brala celé roky ťažké lieky na bolesť. Mám 68 rokov, ale nechcem toľko trpieť. Viete mi poradiť?Zubár povedal, že zuby sú v poriadku...

bobinenko
10. apr 2018

@cherry1981 dobry deň. Chcela by som sa vas opytat, ci vam nieco zistili nakoniec nieco so zubami. Mam ten isty problem. Rtg zubov aj dutin mam v poriadku a zuby ma bolia uz dva mesiace. Za odpoved dakujem.

carmenuska
24. feb 2019

@bobinenko ahoj.aj mna zaujima,ze co ti zistii,.Ja uz, som nanervy.Zubsri ,ze nie zubyje.Poslali ma na urgent,ct negativne a neuroo ze nevie.Potom mi umrtvili dva zuby,preslo na chvilku.Myslela som,ze to boli zuby.Je to hrozna bolest.Bolia ma spodne,preto vylucili sj dutiny.osmicku tam.nemam....kde bol pribem u vas?

dadkkkka
24. sep 2019

@carmenuska shoj prisli ti na nieco ? Boli to mrve zuby?

Strana
z3