icon

Bolesti brucha pod hrudným košom -

babydesire
2. jan 2021

Potrebujem poradit:
Mojho muza boli brucho hned pod hrudnym kosom,stazuje sa dost nato. Bol u dr. Dal mu lieky a siel este na gastro na "hadicu" a zistili helikobaktera,preliecili, vysledky ok, aj on nejaky ten tyzden ok, a zas ze ho to boli,,ano pribral troska,ma fyzicku - nesedavu pracu... Zeby zas helikobakter? Da sa toho zbavit? Napada vas nieco ine coby to mohlo byt? K dr ide v pondelok, len ma zaujima ci podla priznakov to moze byt aj nieco ine.dakujem

majusikk
2. jan 2021

@babydesire môže to by pankreas otec to ma pravidelne

baja_24
2. jan 2021

Ja som mala asi 2 tyzdne bolesti v lavej casti hned pod hrudnym kosom, bolest sa stupnovala, az som nakoniec sla k doktorke, ta mi tvrdila, ze priciny mozu byt rozne, od pankreasu az po krcnu chrbticu. Jednou z hlavnych pricin je vsak aj stres, nepocituje nejaky nepokoj? V mojom pripade to bola chrbtica a nedostatok pohybu kvoli karantene, zacala som kazdy vecer cvicit asi 20 min, chodila na prechadzky a tury a po tyzdni to preslo. Obcas ma to este akoby zapichalo, ale to bolo nic orpoti tomu, ako ma to bolelu predtym, pri kazdom nadychu alebo zakaslani...

babydesire
autor
3. jan 2021

@baja_24 vdaka,,pohybu ma az az,nema sedave zamestnanie,,stres ano ale asi tak ako vzdy,,ten pankreas to ma nenapadlo,,skusim pogooglit,vdaka

babydesire
autor
3. jan 2021

@majusikk pankreas?hmm

simca06022011
3. jan 2021

Tam môže byť veľa dovodiv. Od "kyseliny, trávenia, žalúdka, chrbtice, napr. aj plynnatost sa u niekoho takto prejavuje. .. Na všetky tráviace priblemy stres veľmi zle vplýva. A po atb na helikobaktera... Kľudne to môže byť aj pozostatok liečby ešte. Zo dňa na deň mu to určite neprejde.

babydesire
autor
3. jan 2021

@simca06022011 jezis to si trafila kliniec po hlavicke,,ta neprijemna plynatost,,,stale mu hovorim,ze je to extrem a ze ma to povedat dr.ale on sa mi smeje ze som ako jeho mama,,,ze mu toto roky vravela a ja ze som si nasla chlapa ako moja mama s rovnakym problemom,,ale nikdy ho nic nebolelo,,az teraz,,,zeby to malo suvis?

simca06022011
3. jan 2021

@babydesire samozrejme