Bolesti brucha pod rebrami
Ahojte už dlhší čas má na časy pichne raz na jednej raz na druhej strane brucha pod rebrami bolesť občas ide dole alebo k chrbtici, bojím sa jesť aby mi nebolo horšie čo pomôže?
Meteorizmus sú vetry.. To znamená, že ich máš veľa v čreve a preto ta to boli.... Však to máš napísané v správe..... Ze Meteorizmus..... Takže z "prdov" to máš....
@zuzi0911 áno už mesiac má boli a ja sa bojím jesť že to je niečo vszne sko vred atd
@ailiba len kedy už mesiac mi takto je
To musí byt veľmi nepríjemné... Plus ta cysta určite tiež robí svoje
@ailiba áno veď ono vždy inde pichne a vetry mám malo kedy počas dňa
Žlčník? Mna boli (mam kamene) zacne pod rebrom na pravo a strieľa az do chrbtice a lopatky
@majulino sj mna ale kamene nemám podľa usg rtg
Nemusíš mat kamene, moze to byť podráždený žlčník a to sa na usg neukáže (aspon myslím) skus nasadit zlcnikivu dietu, kúpiť v kauflande zlcnikovy cas od herbaltea (taky zlty obal s pupavou) a uvidis ci pomoze alebo nie
@majulino lekárka vravela že je jesen a to namna vplýva preto boli
@zuzi0911 dnes má prehnalo dokonca, neviem či to je niečo s trávením alebo psychické
Vyzerá to, na podráždený žlčník. Skúste pár dní diétu, a potom uvidíte co sa ti ukludni
Koľko dni užívaní Biseptol môžem už jesť kyslé jedlá a byť na slnku? 🤔
@mojuski práveže už mesiac nejem nič mastné sladké
Psychika.....
Lenka ty tu vždy nájdeš nové obete, ktoré nečítali tvoju 75 otázku na pichanie.Konecne ideš na gastro teším sa🙂áno aj cysta môže spôsobovať bolesti
@zuzi0911 možno áno
@luccija ano
Stres sa vždy prejavy trávením.... Vždy... Takže to máš všetko z toho v akom si strese...
@zuzi0911 to máte asi pravdu
@zuzi0911 aj kŕče môžu byt z toho?
Samozrejme... Ale ty máš kŕče z vetrov....
@zuzi0911 nie môže byt preto lebo som prehladnela a mám kŕče všade dole hore všade
Máš to napísané.... Meteorizmus.. Oni tam tie plyny videli..
@zuzi0911 áno ale cely deň nič teraz večer začalo večer má boli stále take kŕče po celom bruchu
Večer vždy sa plynatosť zvýrazní.... Takže je to ok
@zuzi0911 to fakt? Lebo cez deň som oki len na večer toto namna ide až ťažšie dýchanie ako keby kvôli bruchu mám a brucho cítim plne ťažké
Psychika a čreva.....
@zuzi0911 snáď len to nič horšie
@zuzi0911 ale mna boli aj chrbtica s toho brucha

To je pri tráviacich problémoch normálne, upraví sa to