icon

Bolesti brucha, schudnutie, nechutenstvo, žlté modrinky po tele

zuzipuk
13. máj 2022

Ahojte. Už som tu raz písala o kamarátovi, že nevieme prísť na to čo mu je... Vtedy ste sa niektoré ozvali, že čo to môže byť, za čo vám ďakujem. Ten kamarát ma poprosil, že či by som sem zase napísala, lebo už bol aj v nemocnici a na nič mu neprišli ani tam, tak som skopirovala jeho text čo mi písal a hodím to sem, ak sa niekto s niečím podobným stretol, prosím napíšte. Ďakujem ♥️

Ahojte , chcem sa spytat ci sa uz dakto stretol s niecim takymto :

Od januara nespicefikovstelne bolesti brucha v lavej dolnej strane , neskor bolesti presli aj do prava do praveho obluka bolesti brucha su skoro nonstop ci jem alebo nie. Trva to uz od januara 2022 az do teraz schudol som uz od januara cca 18kg nechuti mi jest , mam po sebe zlte modrinky (na hematologii vsetko ok) nehnackujem, nevraciam , ale stolicu mam vseliaku skor oranzovu ilovitu alebo daco podobne, bolesti chrbta, bolesti pod rebrami, mam za sebou uz asi vsetky mozene vysetrenia… mal som par tyzdnou aj neurologicke prejavy ktore sa prejavovali ako migrena na spankoch , trpnutie celuste, skakanie tlaku, tym ze to trva tak dlho mam uz aj psychicke problemi ale urcite moje problemi niesu zapricinene tym pretoze ked mi zacali bolesti brucha som bol v uplnej pohode
-kolenoskopia 2x
Gastro z hora
-ct brucha
-sono asi 3x
-mr mozgu (kvoli migrenam)
-dokonca uz mi brali aj onkomarkery
-bol som na kontrole z chrbtom ci to neni od toho mesiac som cvicil platil fizio…a nic
Ked sa ma spytate na akom vysetreni som bol tak vam na 90% odpoviem ze tam som uz bol dokonca som bol teraz par dni hospitalizovany v nemocnici robili mi uz aj veci ako echo srdca ,dalsie CT na dake zily ci dobre dokrvuju organy, moje bolesti su strasne nespesificke v tom ze stale ma boli dskde inde v oblasti brucha chvilu v pravo chvilu vlavo teraz vacsinou pod rebrami potom pravo dole pravo hore dokonca mi robili vsetky mozne krvne odbery ci je pecen v poriadku uz fakt neviem ani jeden jediny vysledok ktoreho by sa dalo dako slabsie chytit a zistit co mi je jedine co mi bolo zistene co som vedel uz od mala mam atopicky exem a zistili mi to ze som silny alergik , na pele, psy a podobne …. Uz neviem kam dalej ist nechutenstvo, chudnutie bolesti stale nonstop… stretol sa stym dakto niekedy ? Kovid som nemal ale som 2x zaockovany a uz zacinam rozmyslat ze ci to nemoze to byt nieco aj z toho , kedze citim ze som uplne rozhodeny cely clovek na cimpr campr som zvedavy ci ma niekto podobnu skusenost este by som dodal ze lieky mi nijake nezaberaju od bolesti jedine ked mi uz dali neurol na internom sa mi dobre spalo 🙂 diky za rady

Strana
z2
radooo333
13. máj 2022

@zuzipuk dal si pichnúť Fajnotku keďže je zaočkovany mal by byť nesmrteľný👍na konci sa buďeme smiať škoda že nie všetci 😎

tenerifka
13. máj 2022

@dom98 rozbor stolice na parazity ti robili?

tenerifka
13. máj 2022

@radooo333 ale no tak.....

dom98
13. máj 2022

@mm77 skus mi o tom napisat viac prosim do spravy

dom98
13. máj 2022

@tenerifka hej ale este v stredu ma mat dake vysledky na elastazy, kalproteiny , a daco z pankreasom este zo stolice crohna mi vylucil reumatolog z krvy ako autoimunitne ochorenie

zuzipuk
autor
Autor odpoveď zmazal
zuzipuk
autor
13. máj 2022

@radooo333 Nemiestny a zbytočný komentár. Snáď si okolie užíva vašu spoločnosť.

cukroska
13. máj 2022

@zuzipuk tak potom už jedine psychika... Je to možno v hlave...

katonova94
14. máj 2022

@zuzipuk no od kedy som ja zaočkovana od vtedy mi je všetko
Veľké krčove žily , zápal žalúdka hrtanu reflux helikobacter, nepravidelna MS, pco, psoriáza
A čo ja viem čo všetko
Ľutujem každu jednu dávku

lety17
15. máj 2022

Podla mna pankreas, mali sme toto v rodine, diagnostikuje sa velmi tazko, ale su pri nom tieto problemy, skuste zacat s beztukovou dietou, napr. len varene zemiaky a zacat uzivat napr. pangrol pri kazdom jedle.

bara_borka
15. máj 2022

@zuzipuk porfyria???

bara_borka
15. máj 2022

@zuzipuk vylučovali mu aj porfyriu? bolesti brucha, neurologické a psychiatrické prejavy, kožné zmeny.... určite myslieť aj na túto diagnozu

sorayaardente
15. máj 2022

Nech skúsi ísť k ortopédovi. Otec to ma veľmi podobné a známy mu na gastte povedal, že ma zvacsenu prostatu a všetko má ok, ale ze môže byt, že chrbtica, stavce rebrá mu tlačia na tie organy a preto ma pocit, že ma nieox so žalúdkom, čreva mi, atď, už dlho ho boli brucho, ale stále inde a celé brucho. Nech skúsi tiež ortopéda.

dom98
15. máj 2022

@bara_borka idu mi robit na to testy len to teosku trva kedze je to dost zlozite to urobit na slovensku

dom98
15. máj 2022

@lety17 ahoj vies mi o tom napisat viac do spravy ? Lebo mam vsetky vysledky pankreasu okay a ja sa tiez bojim toho aby to neprepuklo potom v dsco vacsie … lebo mam amilazy aj lipazy ok (lipazy mam stale nizsie ako je v norme ale povedali ze na mladeho cloveka normal) CT brucha na pankreas okay a vraj sa na neho este mlady aj keby daco ze pankreas neboli az ked je velmi zle a daco tam narastie a ja mam bolesti od januara a robili mi ctcko v marci , moze byt ze mi len zle travi tuky alebo daco podobne to hovorila aj doktorka tak neviem ze co

katonova94
15. máj 2022

@lety17 pangrol by som ja dostala na zápal žalúdka nie na pankreas

bara_borka
23. jún 2022

@dom98 ako to dopadlo

dom98
24. jún 2022

@bara_borka nijako , stale sa trapim a beham po vysetreniach , podozrenie je ci to nieje postcovidove alebo postockovscie to uz nezisti nikto , travenie mam stale zle , bolesti brucha a ku tomu sa mi pridavaju zavrate tocenie hlavy a bolesti svalov….

marriannae
28. jún 2022

@dom98 ahoj, skusal si aj alternativnu medicinu? Alternativnu v ponimani na Slovensku, aby nedoslo k nedorozumeniu 🙂 Ked uz tradicna na nic neprisla 🤷‍♀️ konkretne si myslim, ze by za pokus stala biorezonancia bicom 🙂 napr v Nemecku to nie je alternativa, ale radsej to tak oznacim 🙂) Ja nedam dopustit ani na osteopatiu, ta zase vo Francuzsku sa nepovazuje za alternativnu, ale nie som si ista, ci uz su na Slovensku nejaki osteopati, kedze je to zdlhave a drahe studium, par rokov dozadu tu bol tusim iba jeden, no skus si o tom pozriet ci ta to neoslovi 🙂
Dalsia vec je psychika. Hoci pises ze predtym si bol v pohode, co nespochybnujem, ale len na tej vedomej urovni.. drviva vacsina sa vsak odohrava v podvedomi, moze ist o nieco co fakt absolutne vedome nepovazujes za problem.. ale v podvedomi to pracuje. Tak tu by som velmi odporucala rozhovor s psychologom alebo psychofonetiku (minuly tyzden som absolvovala zo zvedavosti a dve hodiny som plakala ako male dieta co sa tam vyplavilo ani som netusila🙂
Drzim palce 🤞

leeo
15. okt 2024

@zuzipuk fibromyalgia?

anyy24
23. nov 2024

@mm77 mozem poprosit

Strana
z2