Bolesti čela a hlavy
Mala som mesiac dozadu zápal prínosových dutín,brala ATB prešlo to.No po týždni som zas kašlala až doteraz a fukam nos,mám aj zelenozlte hlieny fukam ťažko idú von vyfukat.Dost ma bolí čelo a hlava v strede hore.Moze to byť z toho že ešte nie som preliecena z predošlej choroby?Alebo čo to môže byť?Čítam na nete a vraj môže to byť aj rakovina mozgu.Mate skúsenosti?Cítim taký tlak na čelo ako keby mi to malo vypadnúť von a mám na dotyk tvrdé čelo.
@deti95060810 A čo na to pomáha,je to dosť nepríjemná bolesť
pravdeodobne mas tie dutiny nedoliecene, skus si davat sinupret na rozpustenie hlienov, suche teplo tiez pomoze a ak neprejde, orl, nech sa ti na to pozru
je to z dutin, navstiv vseobecneho lekara, da ti na to atb. Nedoliecene dutiny mozu napokon naozaj ohrozit aj mozog, nezartujem, takze ziadne domacke recepty, ak si uz v tomto stave, ze ta boli hlava a mas farebne hlieny.
@hradnapani Brala som pred mesiacom ATB neviem či mi lekár predpíše aj teraz.
@kat_ Budem zajtra volať lekárovi že čo s tým.
Daj si Paralen grip na uvolnenie dutin a od bolesti, nahrievaj dutiny a davaj sprej so slanou vodou. Plus Otrivin kvapky vo vyssich davkach, nakvapkat a lahnut na bok. Rano volaj doktorovi, nech ti aspon atb kvapky predpise (napr. Pamycon).
predpise, o to nemusis mat starost. Ak su potrebne, predpise a v tomto pripade to zrejme tak bude.
@hradnapani Dobre teda keď predpíše ATB môžem to užívať a chodiť do práce?Nechcem zase ostávať doma.
určite sú to dutiny. Ale čo ma pobavilo, že máš na dotyk tvrdé čelo. No ja naozaj nepoznám človeka s mäkkým čelom.
ale ano, pokial nemas teploty. Ja som tiez chodila, nebola som unavena a atb zabrali rychlo. Len ich treba dobrat a neprepinat sa - zavisi, aku mas aj pracu.

ešte čo by si nechcela... že rakovina. nepreháňaj....🙂
hlava v čele bolí z prechladnutia... dutiny.