Bolesti chrbta - pichanie pri srdci a na hrudi
Ahojte prosím je tu niekto kto má problém s chrbticou tak že ho pichá aj pri srdci a na hrudi ? Prosím správu 🙏
ja mávam bolesť na hrudi, buď také akoby ubolené,ako keby ma tam niekto buchol alebo potom také pichanie, že sa človek nemôže zhlboka nadýchnuť kým sa to neukľudní. U dr.som bola, na rtg tiež, zhodnotil to ako výsledok stresu a tetaniu, mám užívať zvýšenú dávku magnézia. Naozaj sa mi tieto problémy objavujú keď cítim nervozitu, mám ťažké obdobie a podobne
@gilmorka ja som tiež mala dlhodobé stresy úzkosť už mi je lepšie a teras sa to prejavilo ze mam bolesti na hrudi a cítim sa slabo ...magnézium tie šumivé tabletky som si kúpila ležím oddychujem neviem co mam robiť 😔😔
@majk0986542257 sumive su slabe, treba si v lekárni kúpiť tablety s vyšším obsahom a aj s B6 kvôli vstrebávaniu a dávať viac naraz, nie dennú odporúčanú dávku, tá je len na udržanie hladiny. Ak má človek problémy, znamená, že má magnézia málo a teda treba dať vyššie dávky, aby si si hladinu zvýšila, nie len udržiavala
@gilmorka normálne tabletky si mam kúpiť??? Co tu ešte také pomohlo ak sa smiem spýtať???lebo ja som aj slabá
@majk0986542257 Bývam unavená z toho že zle spávam keď mám zlé obdobie, stresy...
@marjuk ta ja som mala dlhodobé stresy ,dlhé roky mam skoliozu a mesiac stále chodím na WC 😔😔
@majk0986542257 Tuším sme podobné, ja niekedy zle znášam stres a potom sa to asi prejaví aj na chrbtici.
@marjuk zaujímavé je to ze už mesiac stále chodím na WC moč je v poriadku tam neviem co mi je 😔
@marjuk a ako to vy zvládate? Keď vás bolí na hrudi??? Netreba vám lekára???
@kinderkooo tiez ma pichavalo na hrudi,aj zvieranie som citila.sla som k dr.Ekg srdca ok.ale v krvi som mala maalo zeleza.a dala mi este magnerot.aj ked ke malo zeleza picha ,boli na hrudi.

@marjuk takze sa nemusím obávať??? Aj vy ste sa cítili slabá??