Bolesti chrbtice

silvikaaa
9. aug 2016

Ahojte
Mam problem z chrbticov , ked som mala 13r. tak som chodila pravidelne na rehab.(masaze,cvicenie,atd.) mala som zablokovanu chrbticu povolilo a pomohlo.
Po 2 porode sa my to vratilo neboli bolesti tak caste , tak som to nebrala ako vaznost , tabletka my vzdy pomohla.
Bolesti mam vzdy na jednom mieste v strede medzi lopatkamy , trva to uz asi rok ale kazdy tyzden je to bolestivejsie a dost neprijemne 😒 napr. staci ked dlhsie stojim alebo ked upratujem , tak vtedy je to najhorsie , povisavam a uz musim sadnut aspon na 10 min. nech to trosku povoli a pokracujem dalej. Vcera som navstivila obvodneho lekara , ktory ma objednal na krv,rentgen a rehabko (ale cakacia doba je 2-4tyzdne). Niekedy sa my az hlava zatoci a trosku tahsie dycha od bolesti.Predtym som to az takto nemavala ☹
Chcela by som poradit , ci ma niekto podobny problem ako ja a scoho to vlastne moze byt. Budem vdacna za kazdu radu .

nelamaria
10. aug 2016

Ahoj,ja mám momentálne presne toto isté. Mne zistila neuroligicka skoliozu+ výrastky na chrbtici a ešte k tomu mám tetaniu. 2 týždne ma hlava bolela od krčnej chrbtice, tak som bola na masáž ako tak mi to polavilo a od včera ma zas začalo pobolievat medzi lopatkami. Zaujímavé je,že cez deň to až tak necítim až večer keď už idem spať. Chodila som aj na rehabilitácie ale nijak mi to nepomohlo. Mne skôr tie masáže dosť pomáhajú.

tomasko27
10. aug 2016

Aj ja mam nieco podobne ale ja to mam nizsie ako je medzi lopatkami a ked mi to manzel masiruje tak presne jedno miesto kde ma to boli najviac.Bolieva ma aj na hrudi a cely krk az do hlavy mi to ide.Zacala sa mi tocit hlava,a krk a plecia mam take tvrde ako opuchnute.Najhorsie to je ked malu ponosim ma skoro 8 kil a dost to citim.

majinka81
10. aug 2016

@tomasko27 Ahoooj ako sa držíte s malou? 🙂 My dobre,mna zase bolia klby kolená presnejšie chudnem ale prešlo iba trošku ešte mám 10 kíl plus a zatažuje to poriadne.Chrbát sem tam pobolieva ale nie tak moc ako kolená.Ešte kojíš? paa

tomasko27
10. aug 2016

@majinka81 Ahoj.No ja som pribrala a dako to nejde dole.Uzivam anopirin a este jedny lieky,no najprv mi na cievnom chcel dat fraxiparin.Dobre sa drzime,pribera dobre a je ziva az moc,cez den toho moc nenaspi ale v noci dobre spi.Vy ako sa mate?

silvikaaa
autor
10. aug 2016

@nelamaria no uvidim co my povedia po vysledkoch .. dufam ze bude vsetko okay a tie masaze povolia 😖 vdaka

majinka81
10. aug 2016

@tomasko27 Ahoooj, dobre, nekojila som vôbec, takže máme nutrilon spápame tak 700 denne, v noci spinká celú noc a pekne priberáme. A ja chudnem 😀 inak protein c a s mám stále znížené tak neviem. Pri druhom tehu budem musieť pichat 😝

illyria
17. aug 2016

@nelamaria ahoj a ako často chodievaš na masáže? mám totiž podobné problémy :(

nelamaria
17. aug 2016

@illyria ahoj, zo začiatku som chodievala 1x do týždňa 2 mesiace a teraz mi stačí tak 1-2x za mesiac. Treba vyskúšať mne to moc pomáha.