icon

Bolesti hlavy a problémy so zrakom – čo môže byť príčinou?

23. jan 2025

MRI MOZGU S KONTRASTOM ČISTÉ.
Orl čisté
Očné vraj v poriadku no neviem lebo problém s očami mam.
Ahojte. Chcela by som sa opýtať. Mávam bolesti hlavy nad očami. Občas sa mi stáva pri zatlačení oka že začnem vidieť dvojmo, niekedy aj bez zatlačenia. Mam pocit akoby ma boleli svaly vo vnútri oka.
Na ocnom doktorka povedala ze oči mam okej aj nerv pozerala len mi nerozkvapkala oko tak neviem ci je to potrebné. Keď som robila test taky na tie zelene bodky s prekritim jedného oka, tak som občas tie zelene bodky nevidela lebo keď si prekryjem jedno oko, tak sa mi zatemnuje a proste nevidím poriadne. Môže to byť niečo s očami? Mam sa ísť poradiť ešte s iným očným lekárom? Vďaka.

Strana
z2
momo00
23. jan 2025

Ako som už písala. Ja sa tým trápim už niekoľko desaťročí. A zatiaľ na nič neprišli. A to mávam ukrutné bolesti pretrvávajúce niekoľko dní. V detstve ma po dvoch týždňoch poslali k očnému a vtedy prišli na to, že nevidím od narodenia na jedno oko. Ale aj tak nevedia vysvetliť tie bolesti. Len sa s tým zmieriť a trpieť naďalej.

vakatko
23. jan 2025

Skús obmedziť aj cukor, bielu múku, lepok .. sú to lepidlá na črevá, bránia absorbcii minerálov a vitamínov, mohla by pomôcť protizápalová strava + probiotiká.

autor
23. jan 2025

@momo00 nechcem takto žiť. Fakt... To sa nedá.

momo00
23. jan 2025

Ja ti verím. Zažívam to aj ja. Ale flector mi pomôže, keď je najhoršie. Nechcem často užívať zaťažuje žalúdok. No niekedy sa to bez toho nedá. A to mám viac zdravotných problémov. A to som bola aj teste na tetaniu

autor
23. jan 2025

@momo00 mne flector ani nezaberie... To ja quarelin musím dať

momo00
23. jan 2025

To som tiež mala. To sú tie kofeínové tabletky? Tie som musela vysadiť kôli iným liekom. Tak mám flector 50mg. Zatiaľ pomáha.

momo00
23. jan 2025

Ja by som aj tak najradšej vedela príčinu a vyvarovať sa tých bolestí. Aj keby som musela celkom zmeniť jedálniček. Inak švagor mal tiež takéto problémy. Ale jemu zistili hystamín . Tak tiež dáva pozor na stravu. Jemu ani lieky na to nedali, tak si ich kupuje ak by niečo zjedol.

momo00
23. jan 2025

Tak vyskúšaj aj toho alergológa. Niekedy sa to ani nezdá a príčina môže byť úplne inde.

autor
23. jan 2025

@momo00 idem v pondelok na krv

autor
23. jan 2025

@momo00 hej niečo také je quarelin. Mne nič iné nezaberie

vakatko
23. jan 2025

Quarelín obsahuje Drotaverín na uvoľnenie kŕčov hladkého svalstva a zvieravých bolestiach hlavy.

autor
23. jan 2025

@vakatko 😊 tak

zabka79
23. jan 2025

Ja mavam migreny s aurom a ano mam mesiace kedy ma boli hlava aj 20 dni par dni velmi potom boli ale netreba lieky...pomohlo mi bankovanie a pravidelne makke techniky na chrbat, asi pol roka to bolo.lepsie teraz zase boli ma hlava uz tyzden 🙄

autor
23. jan 2025

@zabka79 čo sú to mäkké techniky?

rozculena
23. jan 2025

niečo ako masáž,uvoľní ti fyzioterapeut svaly a šľachy......

lucia11kob
23. jan 2025

Okuliare nosíš? Ja som toto mala cca pol roka cez kovid, vtedy bol problém dostať sa k doktorovi..A nakoniec stačili silnejšie dioptrie a bolo po probléme..

autor
23. jan 2025

@lucia11kob vieš čo povedala mi ze by bolo vhodné 0.5 ale ze ešte nedáme... Celkovo mi to očné vyšetrenie prišlo odprdnute

lucia11kob
23. jan 2025

Skús určite iného očného lekára..

zabka79
24. jan 2025

Makke techniky su Typ masaze

simoniela14
26. jan 2025

Toto isté mám aj ja..keď si zakryjem jedno oko a mám sa dívať na niečo po chvíľke sa mi začne zatemnovat,presne ako aj vám... náhodne som na to prišla keď som si robila test na tie bodky ako aj vy hovoríte... netuším čo mi to robí. Mri čisté aj CT ok...som už na prášky z toho 🤦🤦

Strana
z2