Bolesti hlavy akoby spoza nosa
Dobrý deň, už dlhšie obdobie má bolí hlava. Je to taká bolesť, ktorá ide od nosovej prepážky do celej hlavy resp. akoby spoza nosa. Už neviem čo mám robiť. Mám kvôli tomu aj závraty. Nemáte niekto podobný problém?
Kocky ant mi dali zbytočne. Krv rengen krčné ok. Mám ísť na neurológiu,napísal tam podozrenie na ten trojklanny. Cez víkend si mám dávať od bolesti .
@milus777 tak ani jeden doktor ti nepovie že toto alebo ono nie je dobre každý jeden potrebuje niečo dať načom zarobí nie je dobre zase všetkému veriť čo povedia mám zlé skúsenosti ako klame ohľadom liekov dieťa mi užívalo na epilepsiu liek ktorý nám robil dobre a keďže dostala nové lieky od dílera treba odskúšať povedala že majú tú istú zložku pokazila mi ho snimi vrátili sa mu výboje potom zase mi tvrdila na ďalší krát že ten liek čo berieme je prebaleny šla som do lekárne a tam mi povedali že to nieje ten liek to je úplne iný potrebovala zarobiť a skúsiť iné lieky v lekárni som to nevybrala a zobrala tie čo sme mali keď si aj doplatim keď sa ma spýtala ako liek a keď som jej povedala že ma oklamala asi by sa pod stôl strčila taká bola červená a povedala som jej svoje a stále jej vadilo že nechcem iné lieky a že tieto sú drahé čo bereme ako by ich ona platila a druhá skúsenosť počuť ako sa rozpráva díler s doktorku toľko ich musíte ponúknuť ale doktorka nato, ale to nie je dobre pre tie detičky nato a on jej povedzte že sú to vitamíny to budú dávať mamicky detičkám takže tak ,ja im neverím a snažím sa používať prírodné lieky dneska je to o peniazoch nie o liečení dneska ti dá každý jeden diagnózu aj liek
@0izidora0 no poviem ti pri trojklannom som teda nepočula žeby niekto mal teploty? a co krv CRP ked si mala teploty muselo byť vyšie CRP aj krvný obraz a FW? tak to nechápem ja že celkom dutiny. ja som dnes bola na kontrole ORL výtery negatívne takže žiadne atb CRP do 5 , že vraj takéto problémy robí migrena a tento krát sú podla ORL dutiny v poriadku ale kedže som mala predtým nádchu a tie moje dutiny boli operované preto to zahlienenie. a hlava ma z dutín nemôže bolieť nakoľko nemám opuch v dutinách síce nebola som na rtg nakoľko kedže mna už po operácii len Ct a bola som naposledy v novembri tak ma nechcela poslať na CT. čo vám poviem ....mám si dať kortikoidy do nosa, a preplachy vincentkou , a riešiť migrenu !!!!
@tanika veď som včera pridávala foto? Aj na pohotovosti mi namerali mierne zvýšenú? Crp som mala tiež 5. Všetko ok aj rengen aj na kŕčom má pozeral. Ster mi nerobili. Som sa hanbila,že som hypochonder ,keď na nič neprišli. Ale tak doktor videl opuch aj ten pred aj tento. Stále ma to bolí. Keď som išla na pohotovosť ani obsediet som nemohla. Hrozne bolestí.Ja po lekároch nechodím so sebou ,ako je celý rok tak som zdravá.Este skúsim tu neurológiu,keby ma to nebolelo,kašlem na to. Na migrénu sa niečo dáva?
@jaja1991 ahoj, prosím ťa vyriešil sa prosím niekedy nejako tvoj problém ????????? Migréna začínajúca z nosovej dierky ? Tiež mám to isté už som bola u 3 rôznych doktorov ORL všetko OK. Rentgen dutín. Výtery. Migrenik som triptany mám, teraz mi to ide z nosa tak hádam už 1,5 roka. Idem sa z toho zblázniť. Stále sa mi upcháva pravá nosná dierka, náhodne s ničím to nesúvisí. Začne ma aj akoby páliť, niekedy sa pridá aj že si "cítim ucho".
Čím viac je upchatá tým viac je pravdepodobnosť že sa mi spustí migréna na tej strane. Hlavne jednostranná bolesť za okom, nad okom ...
Idem sa zblázniť hlavne z toho že to mám veľmi často a bojím sa už aj večer zaspať či zase bude mať ďalší deň s upchatým nosom a bolesťou hlavy.
Už si sa prosím nejako dostala vtedy v roku 2019 z tých problémov ???

@0izidora0 jaaaj takze ona berie prednizon. No ved ho neberie stale vkuse. A ako zachranny liekpri zachvate astmy je potrebny. Vidim ze si si dost prezila s malou. Prajem vam aby bola uz len zdravucka. Drzim palce