Bolesti hlavy z Escitalopramu
Ahojte. Mávate niekto časté bolesti z antidepresiv konkrétne z Escitalopramu? Pomohla vam zmena alebo vysadenie?
@rebekita45 nie, bolesť hlavy som z tohto AD nemal.. ..ale mával som ju z permanentného stresu..😒 ..skús viac piť, prípadne prechádzka na čerstvom vzduchu mne pomáha..
@knmmch beriem ho uz skoro 2 roky. Najprv len 5mg a pol roka beriem 10mg. Mam uzkostnu poruchu. Mne prechadzka nepomaha, a uz vobec nie táto zima. A ano pitny rezim vacsinou ano ale bohuzial nie vzdy to vyjde správne. Dakujem za koment .
@knmmch beriem ho uz skoro 2 roky. Najprv len 5mg a pol roka beriem 10mg. Mam uzkostnu poruchu. Mne prechadzka nepomaha, a uz vobec nie táto zima. A ano pitny rezim vacsinou ano ale bohuzial nie vzdy to vyjde správne. Dakujem za koment .
@rebekita45 tak úzkosť môže byť tiež spúšťačom bolesti hlavy.. ..techniky na zvládanie úzkosti máš nejaké ?
@rebekita45 tak úzkosť môže byť tiež spúšťačom bolesti hlavy.. ..techniky na zvládanie úzkosti máš nejaké ?
@knmmch pochybujem ze je za tym uzkost, kedze ma hlava bolieva casto, a ja uzkosti nemavam kedze beriem ad, alebo ak ano tak minimálne. Má to ten liek spomenute aj v hlavnych vedlajsich ucinkoch (takisto, ako aj potenie nadmerné aj proberanie) a tieto tri veci ma najviac trapia a uvedomila som si to az po takom dlhom case, ze su to prejavy možné z AD a uvazujem nad zmenou alebo nad vysadenim. Zajdem k dr

@rebekita45 nie, bolesť hlavy som z tohto AD nemal.. ..ale mával som ju z permanentného stresu..😒 ..skús viac piť, prípadne prechádzka na čerstvom vzduchu mne pomáha..