Bolesti na ľavej strane tela pri ľahu na chrbte?
Zdravim stretol sa už niekto s problémom , keď si lahnem na chrbát začne ma extremne bolieť spodne ľavé rebro a mravčiť v sedací sval na lavej strane a tiež mi brní nerv v ľavom.uchu čiže celá lavá strana je v r..... mávam aj extrasystoly ...vyskúšal som už cvičenia, chodím aj na rehabilitáciu , užívam magnezium ,guajacuran , kolagen +ešte ďaľsie vitamíny ...bol som.aj na magnetickej rezonancii s krčnou chrbticou nič tam.nebolo...som ztoho dosť zúfalý že nič mi nepomáha a stále je to horšie...Ďakujem.za odpovede
@lubkovaandrejka s krčnou je to už 2 mesiace dozadu vtedy som každé ráno vstával s bolestami v krku ...kým som sa dostal na MR a došli výsledky zmizlo to , teraz ma zas trápi toto , tak postupne to prišlo , a mám pocit že sa to zhoršuje ...chodím na rehabilitácie tam mi dávajú laser a magnety nejaké to cvičenie ale to je 0 bodov ...a hej ,sabudol som napísať že si dávam pichať milgamu N injekcie...horúca kúpeľ mi dosť pomáha vtedy cítim úľavu ...mám aj diagnostikovanú tetániu ..no tetánia ma iné prejavy ....

@dendooo ked to mas takto skor ta mali poslat na MR hrudnej chrbtice a driekovej. Preco ta vlastne poslali na krcnu? Podla mna tam budes mat nalez, ked mas take prejavy. B vitaminy uzivas? Nejaku milgammu alebo neuromultivit?