icon

Bolesti po extrakcii zuba múdrosti

12. jún 2025

Dobrý deň, Chcem sa spýtať kto bol na chirurgickej extrakcii zubu múdrosti, plus stolicka vedľa neho, alebo aspoň toho zubu múdrosti. Ze vám rezali dasno, a zbrusovali kosť. Ako dlho ste mali bolesti? Ako dlho ste z tým boli PN? Neboli komplikácie? Mám z toho des. Ďakujem

taktotedanie
12. jún 2025

Ja som mala lice opuchnute riadne ako sysel,za par dni modrina cez cele lico, bolesti velke neboli
cele to trvalo asi 3 tyzdne kym som odpuchla a nemala som modre lice a mohla som sa ako tak najest

autor
12. jún 2025
@taktotedanie

Ja som mala lice opuchnute riadne ako sysel,za par dni modrina cez cele lico, bolesti velke neboli
cele to trvalo asi 3 tyzdne kym som odpuchla a nemala som modre lice a mohla som sa ako tak najest

@taktotedanie a do prace si sa kedy vrátila?

taktotedanie
12. jún 2025

Ja som vtedy studovala preto som sa k pnke ani nevyjadrovala skor k tomu hojeniu a kolko to trvalo atd

autor
12. jún 2025
@taktotedanie

Ja som vtedy studovala preto som sa k pnke ani nevyjadrovala skor k tomu hojeniu a kolko to trvalo atd

@taktotedanie aha, ďakujem za objasnenie

larinka552
12. jún 2025

Fuu znie to neprijemne 😬 mne osmicky len trhali a bolelo to iba v ten den a na druhy den, potom uz sa to pomaly hojilo. Samozrejme nesmela som jest na tej strane a davala som si obrovsky pozor aby mi jedlo neslo do rany.
Este velmi odporucam vyplachovat jemne vlaznym harmancekovym cajom. Rychlo ti zahoji a nezapali sa 👍
Nemysli na najhorsie scenare, kazdy je individualny, preto to v tvojom pripade vôbec nemusi byt take zle 😉 Drzim palce 😊

taktotedanie
12. jún 2025

A odporucali vyplachovat salviovym cajom, niekto dostane aj antibiotika

autor
12. jún 2025
@larinka552

Fuu znie to neprijemne 😬 mne osmicky len trhali a bolelo to iba v ten den a na druhy den, potom uz sa to pomaly hojilo. Samozrejme nesmela som jest na tej strane a davala som si obrovsky pozor aby mi jedlo neslo do rany.
Este velmi odporucam vyplachovat jemne vlaznym harmancekovym cajom. Rychlo ti zahoji a nezapali sa 👍
Nemysli na najhorsie scenare, kazdy je individualny, preto to v tvojom pripade vôbec nemusi byt take zle 😉 Drzim palce 😊

@larinka552 mne na pohotovosti trhali osmičku, ale to som mala bolesti. Teraz som bola na preventívnej a takto mi to pán doktor povedal, čo vo mne vyvolalo horšiu reakciu, ako než keby povie, že mi ho vytrhnu