Bolesti po Mifepristone a Misoprostole
Ahojte. Nepýtajte sa prosím, prečo som sa takto rozhodla.
Mali ste po užite tých týchto interupčnych tabletkách silné bolesti? Pripadne, museli ste ísť aj na dočistenie?
Keď si prečítaš príbalový leták, máš to tam. Áno, veľa žien končí aj tak pod nožom. Hlás sa svojmu lekárovi na kontrolu. Ach, ženy...
@drahomirrra Ach vy. Pýtam sa žien, ktoré to prežili. A nie vás čo tu budete achkať a ani podľa mna neviete o čo ide
Jasne ti píšem, že v príbalovom letáku máš uvedené aj silné bolesti a silné krvácanie. Predpokladám, že ťa lekár poučil pri podávaní tabliet, čo je normálne a čo je už vážnejšie a kedy sa treba dostaviť na kontrolu. Pokiaľ si si teda nekúpila lieky kdesi mirnix dirnix na webe. Choď na kontrolu k lekárovi.
Jasne ti píšem, že v príbalovom letáku máš uvedené aj silné bolesti a silné krvácanie. Predpokladám, že ťa lekár poučil pri podávaní tabliet, čo je normálne a čo je už vážnejšie a kedy sa treba dostaviť na kontrolu. Pokiaľ si si teda nekúpila lieky kdesi mirnix dirnix na webe. Choď na kontrolu k lekárovi.
@drahomirrra tieto lieky podáva lekár v nemocnici. Nemám ich. Len chcem vedieť popredu. Lekar len povie, čo Môžem čakať. Príbalový leták mi nedá. Preto som chcela vedieť
Kolegyna mala iba silnu MS, bolesti iba ako menstruacne. Ale ona bola pod dohladom lekara, nemusela ist na kyret. Viem ze bola nejaka na zaciatku 8-9 tyzden max.
Ano mala som dost silne bolesti. Lekarka to nazvala ako mensi porod. Krvacala som asi tyzden. 3-4 dni silnejsie. Ak mas este otazky, pytaj sa
Ano mala som dost silne bolesti. Lekarka to nazvala ako mensi porod. Krvacala som asi tyzden. 3-4 dni silnejsie. Ak mas este otazky, pytaj sa
@malinka158 ahoj, tabletky si dostala od doktorky? Je možné si ich vypýtať?
@malinka158 ahoj, tabletky si dostala od doktorky? Je možné si ich vypýtať?
@dddominikaa125 ahoj, ja zijem v zahranici. Neviem ako je to na slovensku.

Keď si prečítaš príbalový leták, máš to tam. Áno, veľa žien končí aj tak pod nožom. Hlás sa svojmu lekárovi na kontrolu. Ach, ženy...