icon

Bolesti po ťažkom úraze

anka712
15. dec 2021

Ahojte, má tu niekto skúsenosti alebo pozná niekoho, kto má po ťažkom úraze ( zlomeniny chrbtice, rebier ) dlhodobo problém s bolesťou?

mischell333
15. dec 2021

Muž spadol z kolobežky narazil si rebrá... A predpísali mmu tabletky vola sa to doreta pomohlo mu od bolesti... Ale to už su Opiaty

anka712
autor
15. dec 2021

@mischell333 ja skôr hľadám niekoho kto má dlhodobé bolesti, viac ako rok po zlomeninách..váš muž keď si ich len narazil, tak bol asi po pár týždňoch už v poriadku

kacena4
15. dec 2021

ano a?

sofiaj12323
15. dec 2021

Manzel mal zlomene rebra, lopatku, vyskocene stavce uz je tomu par rokov, pri dlhom sedeni, namahavej praci sa bolesti opakovane vratia. Tabletky od bolesti neužíva vobec, väčšinou mu to troska rozmasirujem, nasledne natriem chladivou mastou (pagastan konsky) a to mu povoli a zaroven chladi. Aktualne mame aj naplaste od bolesti volnopredajne, sem tam ich pouzijeme. Teraz pozeram nejake specialne kremy a naplaste, ktore by sme mohli vyskusat. Citala som velmi dobre recenzie na MUAY thajsky krem, vraj to vyuziva dost vela sportovcov, tak to planujeme vyskusat.

anka712
autor
15. dec 2021

@sofiaj12323 u nás sa užívajú aj tabletky, ale raz záberu a raz nie..aké sú to prosím vás naplaste, viete mi napísať názov? 🙏 Pozriem tiež ten thajský krém, ďakujem veľmi za radu 🙏

anka712
autor
15. dec 2021

@kacena4 používate niečo na tie bolesti ? Máte ich stále, alebo len občas ?

sofiaj12323
15. dec 2021

@anka712 viete co, tabletky naozaj ziadne neberie, manzel je proti tomu on nezoberie tabletku od bolesti ani ked ho hlava boli. No ked je cely den v robote stale pride s velkymi bolestami chrbtice presne na miestach, kde ju mal zlomenu. Tak isto, ked robi doma po niekoľkohodinovej praci tiez ma velke bolesti. Riesime to teda len tou masazou a za tym dame ten chladivy gel ktory mu robi naozaj dobre, v podstate ulava prichadza hned 🙂 A naplaste, ktore teraz pouzivame asi druhykrat (to sme dostali) sa volaju: ACE naplasti proti bolesti. V baleni mate 4 kusy, vona naplasti je dost vyrazna a posudit ucinky zatial nevieme 🙂 vcera sme aplikovali po masazi. No pozeram aj ine produkty, ktore by sme vyskusali, hlavne tie naplaste, ktore by mu pomohli zmiernit bolesti aj ked bude cely den v robote. Pretoze byt od rana v robote s bolestami, niekedy aj 14hod a cakat len na to, kedy pride domov a rozmasirujem mu to musi byt hrozne.

sofiaj12323
15. dec 2021

@anka712 takto vyzeraju

janinah
15. dec 2021

švagrina je po uraze chrbtice,žije v rusku a mala odtial dáku masť s hadím jedom,mna až ruky štípali,ked som ju s tým natierala,jej to pomáhalo

anka712
autor
15. dec 2021

@sofiaj12323 chápem, ďakujem Vám veľmi pekne za radu..my máme skôr problém že je ležiaci pretože pri zlomenine chrbtice sa poškodila aj miecha, no ale stále sú bolesti aj chrbtice aj rebrá, tých mal až 13 zlomenych..Príde deň, kedy je lepšie a príde deň kedy ma strašne bolesti a neviem čo už nato dať. Ako píšem, tabletka niekedy zaberie a niekedy nie, tiež by som bola skôr za nejaké krémy aby trošku tu bolesť utlmili. Pozerala som už na internete tej Thajský krem o ktorom ste písali, vyzerá celkom dobre a tiež som čítala dobre recenzie, tak ho asi tiež skúsime. 🙂 Skúsim si pozrieť ešte aj o tých naplastiach, ďakujem aj za fotku. 🙏 Snáď niečo pomôže a zaberie.

anka712
autor
15. dec 2021

@janinah to Vám verím, raz som tiež skúsila takú masť a to som kupovala tu na Slovensku, tiež ma z toho ruky štipali. Keď som si ich umyla tak ešte horšie..