icon

Bolesti pod pravým rebrom. Môže to byť slepé črevo?

20. aug 2025

Ahojte ženy, idem si po radu. Pár mesiacov ma pobolieva pod pravym rebrom . Bola som na sone brucha koncom júna, všetko ok. Teraz ma začalo pobolievat v hornej pravej časti brucha. Bolest trvá dva dni, neširi sa do dolnej časti, nemám horúčku, prehánky, nevraciam. Momentálne som chorá, nádcha, kašeľ. Čítala som, že tam sa stav zhoršuje behom par hodín. Ak máte skúsenosti, kde vás to bolelo? Ked si prehmatam brucho, boli na jednom mieste. Na sone by bolo vidieť či je slepé črevo zapálené?

autor
20. aug 2025

@anonym_autor ešte som zabudla, bolest vystreluje do chrbta

doriiis
20. aug 2025

Toto bude skôr zlcnik

maryetta
20. aug 2025

Mala som podobne. Bolest pod pravym rebrom. Dr hned ze od chrbtice. Sono brucha bolo ok. Tak zrejme ozaj ta chrbtica.

oriesocek
20. aug 2025

aj ja si myslim, ze skor zlcnik - aj mna zacal boliet a najprv nic nevideli, potom, ze blato a potom male kamienky...

pehavcek
20. aug 2025

Zlcnik

venom19
20. aug 2025

Ahoj, tiez ma tak zvykne pobolievat uz par rokov, zrejme od chrbtice. Ci je to tvoj pripad, neviem, radsej skoc na vysetrenia.

gabrielka94
20. aug 2025

Ahoj, ja to mam rovnako. Krv aj sono brucha v poriadku. Niekedy ma to boli po jedle,niekedy len tak pri chôdzi, Je to skor taka tlakova bolest, vzdy si to tam chytam vtedy. Nemam hnacky, ani teploty, ale vsimam si, ze sa to objavuje aj po tazsich jedlach, tak asi sa tam robi nejaky piesok alebo co.

gabrielka94
20. aug 2025

@anonym_autor A este som zabudla, ze som bola na gastro a zistili mi reflux zlce do zaludka, tak mozno to suvisi aj s tym.

zuzana76
20. aug 2025

zlcnik podla mna

3petka
20. aug 2025

@anonym_autor Aj ja si osobne myslím že žlčník

babushkaem
20. aug 2025

tiez som za zlcnik, mne to aj do chrbtice vystrelovali, takze som si najprv myslela, ze je to chrbat

venom19
20. aug 2025
@gabrielka94

@anonym_autor A este som zabudla, ze som bola na gastro a zistili mi reflux zlce do zaludka, tak mozno to suvisi aj s tym.

@gabrielka94 ahoj, ja tiez tak. Chcem sa opytat, aj to riesis dajak? Dik...

gabrielka94
20. aug 2025
@venom19

@gabrielka94 ahoj, ja tiez tak. Chcem sa opytat, aj to riesis dajak? Dik...

@venom19 Brala som lieky Emanera a Costi, inak neriesim