icon

Bolesti podnebia po angíne: Zájsť k lekárovi?

29. jan 2025

Ahojte, nie som úplne typ čo hneď behá za doktorom a snažím sa prvé dni chorobu vyliečiť sama a keď nezaberá idem samozrejme na vyšetrenie(len pre ujasnenie prečo som tam nebola😄). Od cca piatku ma boli hrdlo najskôr to bolo hrozna bolesť, pri prehĺtaní ma bolelo aj v ušiach dala som si teda vatu s olejom do uší, kúpila jox, pila šalvivovy čaj a nejaké pastilky na bolesť. Uši už nebolia ani hrdlo, jedine čo tak to podnebie keď si on šuchnem jazykom alebo žujem je to ako keby tam mám ihličky. Keď mám nejaký ten cukrík neboli to vôbec asi sa mi tam urobí nejaký film alebo čo, neviem myslite že to mám iba nejaké zodraté a nechať to ešte tak? Alebo skočiť zajtra k doktorke. Ďakujem

andrea1235
30. jan 2025

Dobrý deň ja to mam teraz tak isto boli ma hrdlo uši tiež a podnebie ma boli neviem prečo z čoho nos mam tiež zapchaty ....

autor
30. jan 2025

Och ani nevravte, v práci je kolegyňa od decembra pn, s maminou som volala oco mal rovnaký priebeh potom to dostala ona, švagor zas obojstranný zápal pľúc, neviem čo je to za vírus 😕 bolesť podnebia mám nakoniec kvôli aftam.

andrea1235
30. jan 2025

Ja si myslím že mám infekciu mam dosť oslabenú imunitu jazyk mam slabšie biely a podnebie tiež 2 dny som bola v horúčkach no chvala bohu horúčky ustupily no mam bolesti hlavy a zapchaty nos .... skóre uzdravenie prajem