Bolesti sakroiliakálneho kĺbu
Ahojte, nejako sa neviem nakopnúť riešiť bolesti sakroiliakalneho klbu. Nemám nič diagnostikované, avšak už mám roky bolesti a všetko sedí práve na tieto kĺby :( kvôli nim som odkladala tehotenstvo, keď som už bola tehotná, bolo to peklo, od 5. mesiaca som musela viacmenej ležať, nedalo sa to vydržať a počas neho sa pridružili aj bolesti rozkroku, ktoré doteraz (takmer 2 roky po pôrode) nevymizli :( Máte niektorá problémy s tými kĺbami? Podarilo sa ich odstrániť natrvalo a čo vám pomohlo? Plánujeme druhé bábo, no neviem si predstaviť s dennodennými bolesťami a problémami byť tehotná a ešte k tomu starať sa o naše neposedné dieťa :( Dosť sa bojím opäť lekárov riešiť, doteraz mi nejako to nevedeli diagnostikovať, pol roka ma posielali hore dole, až som sa na to vykašľala, ale bolesti sú horšie a horšie :(
@eliska13 Viem že je to starý príspevok, možno to ani neuvidíte..no keby náhodou mohla by som poprosiť tiež tie cviky? Ja nejaké mám ale akoby to nestačilo. Tiež po pôrode bolesti zmizli na 6 týždnov bolo to úžasné...ale vrátilo sa to. Už mám bolesti skoro stále ..deň,noc, deň noc. Celkovo už skoro 4 roky.
Ahojte, je tu niekto kto to ešte stále rieši? Ja mam bolesti si klbu už 3 mesiace a neviem co už robit....
@zuzanaot963 Zuzka, ja som sa trápila rok.. nemohla som od bolesti spať, ani sedieť v robote na stoličke, bolo to zleee..
to čo mi pomohlo, boli cvikly v tomto videu
a potom zmena postoja pri státí. Veľmi som podsadzala panvu (teda zadok som sťahovala dovnútra) prestala som to robiť, stála som prirodzene, tak ako telu bolo prirodzené .. a po troch týždňoch cvičenia (hlavne ten na gauči - ťahať koleno dole) mi bolesti ustúpili.. uz sú tomu dva roky a nevrátili sa
@eliska13 Viem že je to starý príspevok, možno to ani neuvidíte..no keby náhodou mohla by som poprosiť tiež tie cviky? Ja nejaké mám ale akoby to nestačilo. Tiež po pôrode bolesti zmizli na 6 týždnov bolo to úžasné...ale vrátilo sa to. Už mám bolesti skoro stále ..deň,noc, deň noc. Celkovo už skoro 4 roky.
@leni1405 pomohlo niečo riešim to akurát
Ahojte, je tu niekto kto to ešte stále rieši? Ja mam bolesti si klbu už 3 mesiace a neviem co už robit....
@zuzanaot963 pomohlo niečo?
@zuzanaot963 Zuzka, ja som sa trápila rok.. nemohla som od bolesti spať, ani sedieť v robote na stoličke, bolo to zleee..
to čo mi pomohlo, boli cvikly v tomto videu
a potom zmena postoja pri státí. Veľmi som podsadzala panvu (teda zadok som sťahovala dovnútra) prestala som to robiť, stála som prirodzene, tak ako telu bolo prirodzené .. a po troch týždňoch cvičenia (hlavne ten na gauči - ťahať koleno dole) mi bolesti ustúpili.. uz sú tomu dva roky a nevrátili sa
@veve77
Ahoj, ja mam tiez taketo bolesti, prosim Ťa a cvicila si aj ked to bolelo? Nemyslim priamo pri cviceni,
Mna ro len taha. A kolko krat denne si to cvicila?

@gabika4 prosim ta ako si na tom teraz pomohlo nieco?