icon

Bolesti spojené s krčnou chrbticou

modraorchidea
3. okt 2015

Ahojte...už dlhšie mám problémy s krčnou chrbticou...bola som na rontgene...mám nejaké výrastky a záver lekára: cervikálny syndróm....bola som na rehabilitácii, brala lieky...nepomohli... krúti sa mi v hlave, mávam závraty, je mi na zvracanie, bolí má rameno a niekedy mám pocit, že ruku nezodvihnem a teraz
v poslednej dobe mám divné problémy a neviem či to súvisí s tou krčnou, alebo s cystami v krku. Piští mi v uchu, bolí ma ľavá sanka, na jazyku na ľavej strane mám taký divný pocit, ako by mi tŕpol, bolia ma aj kľúčne kosti občas, tlak v hlave a mám pocit akoby som niekedy ani nevládala prežúvať...bolia ma aj zuby všetky naraz, niekdy mám pocit akoby by mi celý krk zovreli do zveráka......ja už neviem a lekárovi zase ísť nechcem...pred dvoma mesiacmi som bola na preventívke a tam som mala všetko ok. Má niekto také problémy, alebo skúsenosti ? ďakujem

moonglow
11. okt 2015

@rebakah ano, urcite

miskaradko
13. okt 2015

To su uz priznaky tetanie... pytaj si odporucenie od svojho lekara a taktiez vysetrenie na vertigo. Presla som tym a mam aj vestibularny syndrom aj tetaniu...

modraorchidea
autor
13. okt 2015

@miskaradko Ja som si čítala teraz o tej tetánii , ale nemám také príznaky....to je aj dačo so žalúdkom aj nejaké kŕče a to nemám

miskaradko
14. okt 2015

@modraorchidea ja som zaludkom nemam vobec nic a mam tetaniu. Tu ide o to trpnutie,zavraty.....atd

modraorchidea
autor
14. okt 2015

u
@miskaradko hmm...ale už je to trochu lepšie...uvidím a keď tak, navštívim lekára...ale keď mi brali krv nedávno...som mala všetko ok

miskaradko
15. okt 2015

V krvi ti nic neukaze... ja mam krv v poriadku uplne. Tu ide o ten stav. Su dni lepsie a horsie. Pride to hocikedy... ved bodaj by si to nemala. Radsej nech je to chrbtica. Ja som si to tiez myslela a to som lezala tyzden v nemocnici na neurol. A to ma aj seklo v krcnej ani dychat,ani hybat a nakoniec vsetko podklad tetania...ale nepripustam si to a budem proti nej bojovat...😉

gangulienka
15. okt 2015

ja som mala podobne problemy plus strasne bolesti hlavy .... neurolog nepomohol . Isla som k fyzioterapeutovi na bankovanie a po prvom sedeni /lezani :D / zmena o 80 % takze super

miskaradko
15. okt 2015

@gangulienka presne toto som skusila aj ja a citim sa ovela lepsie...je to nieco ine a super...

adka455
Odpoveď bola odstránená
cecil36
11. nov 2015

@miskaradko pls ako sa ti prejavovala ta tetania?

miskaradko
11. nov 2015

@cecil36 jemne trpnutie hlavy,ruk hlavne mravcanie v prstoch, busenie srdca, zavraty...

cecil36
11. nov 2015

@miskaradko aha,lebo ja mavam take skor akoby krce (hlava-krk a prsty ruk, tie obcas problem aj zohnut a potom to ako prislo tak odide).

miskaradko
11. nov 2015

@cecil36 no to su bud krce alebo trpnutie. Ja som mala krce v krcnej...

cecil36
11. nov 2015

@miskaradko dakujem a co ti zaberalo?

miskaradko
11. nov 2015

Ja beriem denne a uz pravidelne 2 magnezia a vela vody...

miskaradko
11. nov 2015

@cecil36 ked ti neprejde tak musis ist na neurologiu testy na tetaniu a liecbu. Ja to zatial zvladam s magneziom...

cecil36
12. nov 2015

@miskaradko velmi pekne dakuejm za info 🙂

miskaradko
13. nov 2015

@cecil36 neni zaco...treba vyskusat

jankulina
27. nov 2015

@miskaradko dobrý deň, chodili ste s dr. karapetianovi pravidelne? Pomohol Vám aj s pískaním v ušiach?

miskaradko
27. nov 2015

Piskanie v usiach to som nemala....mala som zavraty

jankulina
28. nov 2015

Ja som bola vcera a zlepsenie okolo 80 percent. Ulavilo sa mi hned ako ma ponapraval. Zlate ručičky ma. Dnes doobeda sa mi len zo 3 x zatriasli ruky. Hlava ma neboli. Este k veceru piskanie v usiach ale mnimalne. Uvidim vecer ked si lahnem. Cez den som si ani neuvedomila ze mi uz nepiska. Odporucam doktora Karapetiana vsetkymi desiatimi. Baby chodte do toho.

alexiss27
11. jan 2016

@modraorchidea presne to iste mam aj ja ako sneh keby mi vrzgal v krku ☹ bolia ramena pravu ruku nezodvihnem nad hlavu ani ju nedam za chrbat ☹ v robote uplne off teraz som uz 5 mesiacov pn

alexiss27
11. jan 2016

@miskaradko ako prebiehaju testy na tetaniu?

miskaradko
11. jan 2016

@alexiss27 normalne ti daju tlakovu pompu na biceps ako ked ti idu merat tlak. Poriadne ju napompuju aby ti strpla a takto lezis asi 10 min pokial ti nestrpne. A pocitac ti to mera ci sa ti objavuje nervove vypetie vo svaloch...

alexiss27
11. jan 2016

@miskaradko a ked dostanem krce ? lebo ja mam s tym velky problem a z tych krcov mam problem sa dostat...

miskaradko
11. jan 2016

Od toho su tam sestricky. Toto ti robia na neurologii. Hned tam mas aj lekara tak ho mozu zavolat a rovno to konzultuj s nim a moze ti nastavit liecbu. Nie je to sranda ked mas take silne krce. Musis brat lieky...

alexiss27
12. jan 2016

@miskaradko dakujem

ryolita
20. feb 2017

@miskaradko ako prisli vobec na to, ze tetania? To neurolog? A je to dedicne?

ryolita
20. feb 2017

@moonglow ako vie co ma napichat, ked nevysetruje? Je to spolahlive a bezpecne?

miskaradko
20. feb 2017

@ryolita bola som na testy na neurologii. Tam to potrvrdili. Nie je to dedicne... je to choroba dnesnej uponahlanej doby...😕