Bolesti spojené s krčnou chrbticou
Ahojte...už dlhšie mám problémy s krčnou chrbticou...bola som na rontgene...mám nejaké výrastky a záver lekára: cervikálny syndróm....bola som na rehabilitácii, brala lieky...nepomohli... krúti sa mi v hlave, mávam závraty, je mi na zvracanie, bolí má rameno a niekedy mám pocit, že ruku nezodvihnem a teraz
v poslednej dobe mám divné problémy a neviem či to súvisí s tou krčnou, alebo s cystami v krku. Piští mi v uchu, bolí ma ľavá sanka, na jazyku na ľavej strane mám taký divný pocit, ako by mi tŕpol, bolia ma aj kľúčne kosti občas, tlak v hlave a mám pocit akoby som niekedy ani nevládala prežúvať...bolia ma aj zuby všetky naraz, niekdy mám pocit akoby by mi celý krk zovreli do zveráka......ja už neviem a lekárovi zase ísť nechcem...pred dvoma mesiacmi som bola na preventívke a tam som mala všetko ok. Má niekto také problémy, alebo skúsenosti ? ďakujem
To su uz priznaky tetanie... pytaj si odporucenie od svojho lekara a taktiez vysetrenie na vertigo. Presla som tym a mam aj vestibularny syndrom aj tetaniu...
@miskaradko Ja som si čítala teraz o tej tetánii , ale nemám také príznaky....to je aj dačo so žalúdkom aj nejaké kŕče a to nemám
@modraorchidea ja som zaludkom nemam vobec nic a mam tetaniu. Tu ide o to trpnutie,zavraty.....atd
u
@miskaradko hmm...ale už je to trochu lepšie...uvidím a keď tak, navštívim lekára...ale keď mi brali krv nedávno...som mala všetko ok
V krvi ti nic neukaze... ja mam krv v poriadku uplne. Tu ide o ten stav. Su dni lepsie a horsie. Pride to hocikedy... ved bodaj by si to nemala. Radsej nech je to chrbtica. Ja som si to tiez myslela a to som lezala tyzden v nemocnici na neurol. A to ma aj seklo v krcnej ani dychat,ani hybat a nakoniec vsetko podklad tetania...ale nepripustam si to a budem proti nej bojovat...😉
ja som mala podobne problemy plus strasne bolesti hlavy .... neurolog nepomohol . Isla som k fyzioterapeutovi na bankovanie a po prvom sedeni /lezani :D / zmena o 80 % takze super
@gangulienka presne toto som skusila aj ja a citim sa ovela lepsie...je to nieco ine a super...
@miskaradko pls ako sa ti prejavovala ta tetania?
@cecil36 jemne trpnutie hlavy,ruk hlavne mravcanie v prstoch, busenie srdca, zavraty...
@miskaradko aha,lebo ja mavam take skor akoby krce (hlava-krk a prsty ruk, tie obcas problem aj zohnut a potom to ako prislo tak odide).
@cecil36 no to su bud krce alebo trpnutie. Ja som mala krce v krcnej...
@miskaradko dakujem a co ti zaberalo?
Ja beriem denne a uz pravidelne 2 magnezia a vela vody...
@cecil36 ked ti neprejde tak musis ist na neurologiu testy na tetaniu a liecbu. Ja to zatial zvladam s magneziom...
@miskaradko velmi pekne dakuejm za info 🙂
@cecil36 neni zaco...treba vyskusat
@miskaradko dobrý deň, chodili ste s dr. karapetianovi pravidelne? Pomohol Vám aj s pískaním v ušiach?
Piskanie v usiach to som nemala....mala som zavraty
Ja som bola vcera a zlepsenie okolo 80 percent. Ulavilo sa mi hned ako ma ponapraval. Zlate ručičky ma. Dnes doobeda sa mi len zo 3 x zatriasli ruky. Hlava ma neboli. Este k veceru piskanie v usiach ale mnimalne. Uvidim vecer ked si lahnem. Cez den som si ani neuvedomila ze mi uz nepiska. Odporucam doktora Karapetiana vsetkymi desiatimi. Baby chodte do toho.
@modraorchidea presne to iste mam aj ja ako sneh keby mi vrzgal v krku ☹ bolia ramena pravu ruku nezodvihnem nad hlavu ani ju nedam za chrbat ☹ v robote uplne off teraz som uz 5 mesiacov pn
@miskaradko ako prebiehaju testy na tetaniu?
@alexiss27 normalne ti daju tlakovu pompu na biceps ako ked ti idu merat tlak. Poriadne ju napompuju aby ti strpla a takto lezis asi 10 min pokial ti nestrpne. A pocitac ti to mera ci sa ti objavuje nervove vypetie vo svaloch...
@miskaradko a ked dostanem krce ? lebo ja mam s tym velky problem a z tych krcov mam problem sa dostat...
Od toho su tam sestricky. Toto ti robia na neurologii. Hned tam mas aj lekara tak ho mozu zavolat a rovno to konzultuj s nim a moze ti nastavit liecbu. Nie je to sranda ked mas take silne krce. Musis brat lieky...
@miskaradko dakujem
@miskaradko ako prisli vobec na to, ze tetania? To neurolog? A je to dedicne?
@ryolita bola som na testy na neurologii. Tam to potrvrdili. Nie je to dedicne... je to choroba dnesnej uponahlanej doby...😕

@rebakah ano, urcite