icon

Bolestivý útvar vo vlasoch

stanuska
4. mar 2025

Dobrý deň nedá mi to zaspať dnes keď som si chcela poobede umyť vlasy som si všimla že sa mi niečo vytvorilo vo vlasoch ,bolí ma to kus aj na dotyk. Stretli ste sa stým niekto prosím? Samozrejme že ráno idem k lekárovi len som si už niečo o takomto podobnom čítala a dosť sa bojím .

Bolestivý útvar vo vlasoch
stanuska
autor
4. mar 2025

@stanuska je to také modré a dosť tvrdé na dotyk

veronika2316
5. mar 2025

No neviem nechcem strašiť krstnej sa niečo tiež vytvorilo takto na hlave a bolo to zhubné ale na druhú stranu všetko jej to vyrezali nebolo treba ani na oziare ani nic. Ale teda ty to môžeš mať niečo iné nestresuj zatiaľ a choď k lekárovi

zuzkaa1991
5. mar 2025

@stanuska treba ist k lekarovi🤦‍♀️ urcite to.mate par dni moze to byt absces moze byt nejaka infekcia takze uz by som.sedela.u.lekara

mamina7070
5. mar 2025

pyogenny granulom na kozne najprv a vyrezu to nic hrozne to nie je len ti to moze krvacat a hnisat ak si to zaskrabnes pri cesani je to lepsie dat von

clarissa96
5. mar 2025

@stanuska ja som mala niečo podobne, bol to absces, keď som dostala covid, tak to začalo hnisat. Bolesť nenormalna, tak atb, vyrezali a bol pokoj.

stanuska
autor
5. mar 2025

@zuzkaa1991 len od včera

stanuska
autor
5. mar 2025

Bola som u doktora ráno pôjdem na kožné uvidím že to vyzerá na niečo nádorové

zuzkaa1991
5. mar 2025

@stanuska aha hrozne to vyzera takze som myslela ze dlhsie ;)

Vela sil prajem dajte vediet co z toho bude 😔
Ja som mala absces pred par rokmi to bola hrozna bolest bala som sa ze mi budu az rezat ale pomohol Višňovského mast

stanuska
autor
5. mar 2025

@zuzkaa1991 ja som mala tiež ale na zadku a hrozne to bolelo toto ma tak neboli to mi museli operovať lebo mi to nesmelo prasknúť a narástlo mi to zo dňa na deň na 8 CM.No uvidím.

veronika2316
6. mar 2025

No ako si dopadla

stanuska
autor
7. apr 2025

@veronika2316 dnes mi prišli výsledky z histologie naštastie to bolo nezhubné

eff007
7. apr 2025

@stanuska super 🙂