icon

Bolesti chrbta a znížený tlak po užití magnézia?

zoja_
25. jan 2024

Ahojte ľudkovia, chcem sa spýtať ci nemá niekto podobný problém.
Bolel ma chrbát tak som si dala magnezium, a vždy keď si ho dám nechápem ci sa mi zníži tlak alebo co? Normálne sa mi po pol hodine nohy roztriasli, prišlo mi zle. Išla som cvičiť normálne som nebola schopná. Konečne teraz po 3 hodinách mi začalo byť trochu lepšie. Ale to vždy keď vezmem-dlhodobo mam nízky tlak a pravdepodobne mi ho zníži ešte viac. Mate to niekto podobne?

aj47456
25. jan 2024

Beriem 2-3 gramy magnezia denne a toto nemam 🤷🏻‍♀️

surama
25. jan 2024

@zoja_ Skus si zmerat tlak, ked ti pride takto slabo a uvidis. Tiez zvyknem mat nizky tlak, ale u lekarky som na preventivke mala vysoky (lebo ma na*rala) a hned mi predpisala Magnosolv. No strasne mi po nom bolo zle, takze som ho vobec nebrala potom.

kalendark
25. jan 2024

@zoja_ áno, magnézium môže znížiť tlak..

tinus139
26. jan 2024

Ahoj, aké berieš magnézium? 🙂 mne sa toto stávalo aktuálne po magnosolve, cítila som sa nie veľmi dobre dala som magnosolv a do pol hodky ešte horšie skm sa cítila, už ho neberiem dávam si len magne B6... ale lekárka spomínala vraj magnosolv nidco obsahuje a sú ľudia ktorým nerobí dobre. Ale ako píšu vyššie určite keď sa ti to stane si zmeraj tlak a budeš vedieť či klesol.