Bolí ma prsník

stromberg
20. aug 2015

Žienky pomoooc.. :( Strašne ma bolí ľavý prsník.. asi 50x som bola pri ženskej.. vždy sono nič nevidí.. a bola som aj pri inom lekárovi tiež všetko OK.. ale ja mám pocit že od tej bolesti zošaliem.. :( Nestretla ste sa náhodou niektorá s tým? Nejaké rady ako utlmiť tú bolesť? Bolí to a je jedno či som pred menštruáciou alebo nie.. bolí to už dobré 2mesiace v kuse..:( Ďakujem za každý názor a radu..

spirit16
20. aug 2015

Chrbtica. Daj si skontrolovat chrbticu. Pripadne mas pretazeny prsny sval. Nenosis nieco tazsie na lavej strane?

janinah
20. aug 2015

sono je málo,treba odbery, možno mamografiu, CT.....choď na chirurgiu

mihula
20. aug 2015

@stromberg boli,alebo paliiii.Mna takto bantusil prsnik pol roka,ja som sa stale drzala za neho.

stromberg
autor
20. aug 2015

@mihula skôr páli.. ale keď chodím tak bolí.. ani pretáčať sa v noci 2x nemôžem..

mihula
20. aug 2015

@stromberg u mna stres a dlhodobo.Studena sprcha,klud,nohy v teple.Aj ja som mala vysledky dobre.Same sa to upravilo.Neviem ako ty,ale ja mam velke prsia,vzdy som mala problemy.Musim si davat stale pozor.

mihula
20. aug 2015

@stromberg skus v noci spavat v tesnej podprsenke

stromberg
autor
20. aug 2015

@mihula Ďakujem moc za rady.. skúsila som si priložiť studený obklad a je to o 120° lepšie.. 🙂 Neskutočne moc ďakujem za rady asi doteraz by som ešte kňučala bolesťou nebyť Vás 🙂

mihula
21. aug 2015

@stromberg skus sa natierat preventivne chladivymi mastami.A este,ked sa budes sprchovat tak striedaj teplu,a studenu.Studenu skus troska dlhsie vydrzat.A hlavne vypni a nepozoruj sa.Ja som bola uz uplne mimo.Ja som si zapisovala,ako dlho som bez palenia,ako dlho ma to pali,a ako dlho mam pokoj.
Prajem skore uzdravenie