Boli ste po covide slabé aj vy?
Ahojte, som po korone (na konci novembra). Slabá som jak 💩. Idem do obchodu cítim nohy. Dotiahnem tažky nákup, citim nevolnosť. Je fakt, že hned po som mala akoby tehotenske nevolnosti asi 3 dni. Teraz je to miernejšie. Ked sa menej najem za nejaky čas mi prídu točky hlavy. Čo sa mi nedialo hned ako som pocitovala hlad (vysvetlila som si to, že je telo slabšie, tak to cítim silnejšie).
Mávam aj take navaly tepla (akoby teplota) potom prejde, ale teplota reálne nie je. Nie som v prechode mám 29 😀.
Zažili ste to niekto?
Prosím nejaké rady.
@benimnadir to si mala tento rok niekedy ci zo zaciatku tú deltu co bola taka silna? 🙂
@lonely66 ja sa práve neviem moc šetriť, ja som typ čo neobsedí :D a obzvlášť ked idu vianoce 😞 mám pocit, ze sa to trocha zlepšilo, ale veeelmi pomaly akosi na to, že uz som viac ako 2 týzdne po akútnej nakaze
Deltu, minulý rok. Vrátane straty čuchu, sluchu, chuti a hlasu. Neprajem nikomu
@lonely66 zažili sme s babkou koncom 21, ta ale skončila na kysliku, naštastie sa dostala do Hágov a dodnes zakaždým ked príde na plúcne, tak jej doktorka vraví, že ušla hrobárovi z lopaty.. setrim sa, lebo som slaba, čiže mi nejde robit. Chodim na vychazky aspon zatial co nohy zvládnu
@benimnadir delta bola zo zaciatku, asi si myslela omikron. mne to zas oči chytilo, stale režu, pália, štípu..
3 mesiace? diky za info. mám to 3 týždne a mám dosť…
@biba_18 a lepši sa to? Ja tiez pomaly 3tyzdne ale progress slaby zatial
3x a 3mesiace aj ja KO
Ano
@danielahamar aj po tych čo tvrdia ze majú "lahky" priebeh? Neviem, ako to niekto moze tvrdit
@ksenia16 ako dlho? Aj pocity teploty a bolest zaludka?
Ľahký ale cítila som strašne slabou. Chodia na prechádzky a stala v prírode, nevedela som chodiť

Žalúdok nie aletoje častý vedľajši účinok
@ksenia16 a ako dlho trvala ta slabost? Pomohlo čosi špeci? Ci len cas?
Jasne, rovnako ako po chrípke, však keď si doma a liečiš sa tak nemáš pohyb a potom si slabšia. Uplne normálna vec.
@sisska96 par dni mi to príde ok, ale pomaly 3 týzdne no neviem. Ja som chrípku nikdy nemala, tak to neviem porovnať 🙂 Tebe to kolko trvalo?
My s manzelkou sme mali hrozny kasel( ja cca 12 dni, na hrudi ako slak bolelo) a strata chuti a cuchu ale len par dni. Asi 2 tyzdne som bol slabsi. Potom OK. Ale stale ma vedia rozhodit ludia, co sa tomu vysmievaju, ze to bol vymysel. Manzelkina znama umrela, myslim 40 rocna, ona mala nadvahu, aj astmu.U nas v praci tiez umrtie a dalsi kamos- ma nadvahu- bol cca 7 mesiacov mimo prace aj na ventilacii bol- neockoval sa- a dozivotne uz nebude mat taku vydrz aku mal, pluca ma poskodene. Nechapem necitlivost ludi, mnohí mali lahky priebeh ale nefava mi to pravo smiat sa tym, co sa dali ockovat aky boli hlupi , to fakt nechapu, ze iní ludia zas mali hrozne priebehy Covidu? 😪
@hellwant plne súhlasim, ja som si s covidom zazila svoje. Az som teraz prekvapena, ze mám "len" slabosť. Ja som bola viac ako pol roka len poste, gauc .. a to som bola sportovkyna, dufam ze sa k športu ešte vrátim. Do tohto covidu som šla, nie ešte z úplneho zdravia, ale nastastie to peklo co som si zažila sa zatial nezopakovalo (klop,klop). Ale mam už toho dosť, lebo už to vyzeralo ze bude dobre a zas covid. A mám to od svokry a presne ako píšete, jej reči . To nemozes tak brat ved to je uz len chripôčka.. no ako pre koho..ona si lieta a ja doma , lebo som slaba
Bože my sme chori teraz. Síce som sa netestovala, ale je to podľa mňa covid. Ale takýto priebeh nikomu neprajem. Mne je úplne všetko, všetky príznaky, ktore sa kedy s covidom spájali. Ešte aj ta koža vo vlasoch ma ukrutne boli. Bolesti hlavy, svalov, kĺbov, neskutočný kašeľ, nádchu, slabosť celého tela, horúčky vysoké, a ten žalúdok, ta nechuť do jedla, aj ma preháňalo, aj som vracala,strata chuti, cuchu, ak toto není covid tak neviem. V noci som šla na wecko, postavila som sa, len tma pred očami a zgulalo ma na zem, ešte že tam bol muž. A to reku do piatku to vylezim dáko lebo cez víkend som chcela ísť do práce. No to určite. Už neviem ci mam ležať, sedieť, chodiť nevládzem, a ta psychika. Dcéra je už tretí týždeň doma, a stále to není ôk. A to sa ešte teším na ten dopad po chorobe kým sa dám dokopy. Už som to mala a teda možno aj rok to trvalo.
cca týždeň trvá a potom pomaly sa lepšuje
@1fifinka1 verim,ja sice niekdy nejaky zly priebeh ale uz 2 roky bojujem s unavou a podobne ta sa paradoxne klop klop nezhorsila ale tie nohy slabe stale no.. som tiez zvedava kolko to bude trvat :(
Ľahký priebeh som mala iba raz, pri pôrode. Odvtedy 3x brutál.
Chodila som na prechádzku, trochu dlhšie každý raz

Neviem či ti poradím ale zažila som to. Dva dni som sa psychicky pripravovala na to, že pôjdem do obchodu. 🫣 Zalieval ma pot ako teba, ešte mi aj sluch zoslabol. Tri mesiace po covide trvalo, kým som sa dala dohromady poriadne.