Boli ste po karanténe na testovaní?
dobrý deň. chcem sa opýtať ti čo ste boli v karante či ste po ukončení boli na testovaní. dakujem
veď to práve a toho sa bojim lebo ja som nebola na teste len som ostala v karanténe....
muž nebol, vtedy bol nátresk a keďže vyšiel pozitívny, to bola aj konečná... žiadne opakované testy. Zrejme stále platí to, že musí byť človek 3 dni bez príznakov, resp. ak je bezpiznakový tak 10 dní doma a hotovo.
@hviezda1603 ak máš príznaky, objednaj sa na PCR testy alebo choď na antigénový test....pokiaľ budeš mať ľahký priebeh tak na testy nemusíš ísť, problém bude ak sa ti zhorší stav lebo potom sa ztačne liečba po teste..teda ak by trebalo ATB že sa ti pridruží bakteriálna infekcia, doktor ťa bude chcieť vidieť a keďže je korona tak ťa najskôr pošle na test až potom ti niečo napíše...takto ak budeš na 100% vedieť že si pozitívna len mu zavoláš a pošle ti ATB do lekárne.....ak ale nebude mať istotu že máš koronu tak ťa musí poslať na test....
ja som ani na žiadnych testoch nebola vôbec len som ostala v karanténe keďže z domácností jeden člen mal pozitívny test. ..mala som len ľahký priebeh ...len neviem či po ukončení treba ísť na testy alebo nie jedny hovoria áno druhý že netreba 🤷
@hviezda1603 ak bol + člen domácnosti, a u vás len ľahší priebeh, tak potom treba byť 3 dni bez príznakov. Otázne je, ako je zaregistrovaná pnka...
@bagre
pn normálne ako karanténna ....

Nie .vraj niekolko mesiacov mozes byt este pozitivna