Boli ste tento rok v kúpeľocch?
Dobry den, je tu niekto kto bol tento rok v kupeloch? Schvalene poistovnou? Indik. Skupina A? Kde ste boli a kolko ste doplacali? Dakujem
Na internete máš cenníky podľa náročnosti ubytovania, treba kliknúť kúpele o ktoré máš záujem a hneď budeš vedieť výsledok. Skupina A by mala mat väčšinou zdarma, pozri si už len nejaké povinné poplatky.
Moja svokra je aktuálne v Piešťanoch....skupina A....keď to rátala,tak jej to vychádzalo ako ZTP bez parkovania na 28 dní okolo 500€
@doriiis dakujem za info.....
@kvetinka1010 skupina A doplatok za ubytovanie cca 280 eur, Kováčova Marína, uplne štandardna izba
@stanulienkat to nie je pravda ,už aj A-čkari,doplácajú za ubytovanie,ak chcú mať v izbe WC a kupelnu, málo kupelných miest má ubytovanie bez wc a kupelne na izbe takže prakticky doplacaju všetci okrem par výnimiek
@kvevka dvihali ceny tak sa, mi vidi.... Nie? Predtym sa, menej doplacalo...
@kvetinka1010 toto píšem o standardnej izbe ,kde sa predtým nedoplácalo,teda len kupelný poplatok,
@kvetinka1010 ja som bola v Lúčkach. Doplácala som veľa, od apríla to ešte zdvihli. Napodiv mi polku preplatili cez rekreačný poukaz.
Ja som platila 1€+1.7+12 na deň, nebola žiadna lacnejšia varianta.
@stanulienkat kdeže zadarmo..
@ibrunova dakujem.... Tak nejak spominali aj mne ze to vychadza.
@ibrunova ano, som prekvapena, minuly rok som platila este 50 eur... Tento rok by ma to vyslo uz 300 eur.. Takze poriadne to dvihli....
@stanulienkat nie sú zadarmo.už ku konci roka zaviedli kúpele aj energetické poplatky,a každé to mali inak cca 10-15€ na noc plus daň mestu.
@smajlik1469 aj tak sa to ešte stále perfektne oplatí.
@stanulienkat ako sa to vezme.. Človek po operácii potrebuje kúpele, nie každý si môže dovoliť platiť na A-pooperačný stav 680 € za 4 týždne, aj keď sa to tvári ako pobyt hradený poisťovňou.
@kvetinka1010 ano zdvihli ceny a aj su nizsie dotacie od poistovne,takze uz si preplacaju aj Ackari. Kolko doplatis zavisi od standardu izby a miesta kupelov.
@kvetinka1010 dcéra ide o 2 týždne, so schvalenym doprovodom vyše 700€, platím aj za ňu 12€/den+1,70€ kúp.poplatok,sk. A
@ibrunova ano poriadne to dvihli.... A vela deti potrebuje kupele a presne nie kazdy na to ma
@kvetinka1010 akože, myslím, že aj poisťovne by mali "prihodiť", aby ľudia nemuseli toľko doplácať.
@venusa85 ano aj my... Tak do 50 eur...

sak to mas na webovej stranke kupelov podla ubytka a tak