Bolo mi naznačené, že mám rakovinu
Ahojte,mate prosim Vas niekto skusenost s rakovinou?Mne ju nepresne naznacili,samozrejme pojdem na odbery ,ale viac menej my naznacili ,ze mam rakovinu.Mala som operovany prsnik a nechali mi tam mikrohematony a stoho mam asi rakovinu s tych hrciek v prsniku.Doktorka mi naznacila ze mozem a nemusim ju mat,boli ma strasne bedrovy klb a chrbtica...vraj pri rakovine to tak byva,mam zlu stolicu,chut do jedla nemam ,som nervozna vraj mam vs et kynaznaky na rakovinu...Prosim Vas mal niekto stym skusenost?Ďakujem
Bože ešte neplaš. Oni toho narozprávajú lekári. Ako že TI to naznačila bud TI povie z výsledkov ale čo si to len tak vymyslela. Ved to sa tak nedá bez vyšetrení. Moja dcérka bola postihnutá ked sa narodila dávali jej 1 rok života a žila 11 rokov. ONI lekári to niekedy preženú. Pokiaľ nemáš určené z výsledkov nie je dôvod na paniku.
Bedrovy klb a chrbtica by ta boleli, ak v nich mas metastazy - ak hovorime o rakovine.
Ak by 98% necitilo hrcku alebo ju nemali bolestivu, tak ani nevedia, ze sa nieco deje.
@dilino nepovedala by som ze naznacil lekar, ale ze sa nevyjadril - lebo nemal vysledky. Aj keby je na 90% ptesvedcent, ze rakovinu nema, nemoze jej to povedat, pokial to nevidi vo vysledkoch cierne na bielom. Ale pani tu sa uz ocividne pochovava.
@queen_mary to je samozrejme
ako ti niekdo može povedatˇže maš rakovinu chapem kedˇpovie treba to pre istotu skontrolovať ale bez dakych vysledkov
prepac ale toto lekar nenaznacuje ani omylom a uz vobec nie z mikrohematomov v prsniku
preco ti ho operovali ?
@mima343 ja mam napríklad takú skúsenosť, že pri rentgene som mala nejaký útvar pod okom a vyšiel doktor so slovami : Mate nádor! Skoro som tam umrela. Ešte mi začal nadávať, že čo plačem! Prosím pekne, nakoniec to bola koreňová výplň zo zuba v nosovej dutine! Takže počkaj na výsledky testov a mysli pozitívne! Držím palce, aby tie nepríjemnosti ktoré teraz pocitujes boli iba zo stresu a únavy 🍀

@mima343 urcite to nie su priznaky. Chut do jedla mas z nervozity. Neries, pokym nemas vysledky potvrdene biopsiou. Rakovina prsnika sa v dnesnej dobe dobre lieci, dokonca aj s metastazami sa pri cielenej liecbe zije roky