icon

Bolo mi naznačené, že mám rakovinu

mima343
1. dec 2022

Ahojte,mate prosim Vas niekto skusenost s rakovinou?Mne ju nepresne naznacili,samozrejme pojdem na odbery ,ale viac menej my naznacili ,ze mam rakovinu.Mala som operovany prsnik a nechali mi tam mikrohematony a stoho mam asi rakovinu s tych hrciek v prsniku.Doktorka mi naznacila ze mozem a nemusim ju mat,boli ma strasne bedrovy klb a chrbtica...vraj pri rakovine to tak byva,mam zlu stolicu,chut do jedla nemam ,som nervozna vraj mam vs et kynaznaky na rakovinu...Prosim Vas mal niekto stym skusenost?Ďakujem

zuzap33
1. dec 2022

@mima343 urcite to nie su priznaky. Chut do jedla mas z nervozity. Neries, pokym nemas vysledky potvrdene biopsiou. Rakovina prsnika sa v dnesnej dobe dobre lieci, dokonca aj s metastazami sa pri cielenej liecbe zije roky

dilino
1. dec 2022

Bože ešte neplaš. Oni toho narozprávajú lekári. Ako že TI to naznačila bud TI povie z výsledkov ale čo si to len tak vymyslela. Ved to sa tak nedá bez vyšetrení. Moja dcérka bola postihnutá ked sa narodila dávali jej 1 rok života a žila 11 rokov. ONI lekári to niekedy preženú. Pokiaľ nemáš určené z výsledkov nie je dôvod na paniku.

queen_mary
1. dec 2022

Bedrovy klb a chrbtica by ta boleli, ak v nich mas metastazy - ak hovorime o rakovine.

Ak by 98% necitilo hrcku alebo ju nemali bolestivu, tak ani nevedia, ze sa nieco deje.

queen_mary
1. dec 2022

@dilino nepovedala by som ze naznacil lekar, ale ze sa nevyjadril - lebo nemal vysledky. Aj keby je na 90% ptesvedcent, ze rakovinu nema, nemoze jej to povedat, pokial to nevidi vo vysledkoch cierne na bielom. Ale pani tu sa uz ocividne pochovava.

mima343
autor
1. dec 2022

@dilino tak taku vec si asi len dement vymysli...tak to som rada ,ze sa drzi dcera

mima343
autor
1. dec 2022

@queen_mary to je samozrejme

mima343
autor
1. dec 2022

@zuzap33 ved ja nestresujem ,len som sa opytala

kirakira
1. dec 2022

ako ti niekdo može povedatˇže maš rakovinu chapem kedˇpovie treba to pre istotu skontrolovať ale bez dakych vysledkov

mima343
autor
1. dec 2022

@kirakira tak robili mi nejake vysetrenia ja neviem ci to mali potvrdene alebo naznacene ,niesom doktor ani som vyslefky nevidela pokial nepridu dalsie ale bolo mi to tak povedane ,ved samozrejme ma utesili ze nieje to potvrdene zatial kym nemaju ostatne vysledky

dilino
1. dec 2022

@mima343 dcéra zomrela. Ale ked bola na svete ked sa narodila tak lekár povedal že bude žiť jeden rok a žila 11 rokov.

mima343
autor
1. dec 2022

@dilino ved oni nevedia sami co hovoria...tak to mi je luto

dilino
1. dec 2022

@mima343 no ved iste podľa mňa to nebude rakovina. Bolieť ťa brucho a nechcieť jesť môže byť aj nervozita a stres.

xsandrax
1. dec 2022

@dilino to mi je veľmi ľúto 🙁 ani si neviem predstaviť tu bolesť 😭

loginexistuje
1. dec 2022

prepac ale toto lekar nenaznacuje ani omylom a uz vobec nie z mikrohematomov v prsniku
preco ti ho operovali ?

sue155
1. dec 2022

@mima343 ja mam napríklad takú skúsenosť, že pri rentgene som mala nejaký útvar pod okom a vyšiel doktor so slovami : Mate nádor! Skoro som tam umrela. Ešte mi začal nadávať, že čo plačem! Prosím pekne, nakoniec to bola koreňová výplň zo zuba v nosovej dutine! Takže počkaj na výsledky testov a mysli pozitívne! Držím palce, aby tie nepríjemnosti ktoré teraz pocitujes boli iba zo stresu a únavy 🍀