icon

Bolo vám strašne pri zápale pľúc?

lucia851
18. dec 2021

Bolo vám tiež tak strašne pri zápale pľúc? Mňa hrozne dusi kašeľ, boli ma na hrudníku, ťažšie sa mi dýcha a teploty nemávam pri zápale pľúc ale cítim sa tak akoby som mala aj 40 stupňov horúčku. Totálne son malatna

eriksonka1234
18. dec 2021

@lucia851 dcéra odkazuje, ze presne tak sa cítila

kataina
18. dec 2021

ja dodávam, že som mala aj teploty a a ani telefon som nedokazala zdvihnuť rodine, nieto ešte vypisovať príspevky na koňa

ajka0207
18. dec 2021

@lucia851 a so zápalom pľúc v pohode ležíš doma? Nie je potrebna hospitalizacia?

kataina
18. dec 2021

@ajka0207 bola som doma, brala som ATB a až ked sa mi ulavilo a urobili RTG tak diagnostikovali zapal pluc. Nasadili dalsie lieky a liecba pokracuje, je mi uz lepsie

ajka0207
18. dec 2021

@kataina aha, ja príliš veľa ľudí so zápalom pľúc nepoznám. A teda ti čo poznám boli v nemocnici, tak som to mala vždy za závažnú diagnózu

kristin00
18. dec 2021

Ahoj, mala som pár rokov dozadu. Ja som skončila v nemocnici. Taktiež bolesti na hrudníku, nevedela som poriadne dýchať a vykašliavala som krv. Teploty som mala stále a dostala som sa z toho úplne v pohode.. Týždeň v nemocnici a cca 3 týždne potom doma na ATB .. Neboj ono to prejde len to chce čas a oddych 🙂