Borelióza - slabé ruky a nohy
Ahojte, bola mi zistená borelióza, prosím vás čo ju máte mávate aj také že úplne slabé ruky a nohy ale že v kuse celé dni a také akoby brnenie v nich? Ďakujem
@lagunka0000 tak to zistili mojej mame, potom mala dlhu liecbu
dnes som bola znovu na odber krvi, v piatok mám ísť k dr a až na konci mája na neurologiu. u mňa to dr nejako neriešia, dali mi 2 x tri dávku sumamedu v priebehu pol roka a vraj som vyliečená, a posledné cca dva týždne mám takého príznaky, normálne nevládzem skoro ani písať tieto riadky
@lagunka0000 ani žiadne lieky ti nedala ?
Okrem sumamedu.
Môjmu to začalo ako píšem vyššie, potom sa objavil fľak na nohe.
Volal svojmu dr.lenže ten ho obj.až o 10 dní.
No a to je u mňa v tejto situácii neprípustné, šli sme na pohotovosť.
Tam dostal lieky aj diagnózu borelka.
Potom neskôr bol na testoch kde mu bola potvrdená prekonaná borelióza.
Min.rok menil lekára, ten samozrejme robil vstupnú prehliadku, krv atď, a vyšli mu zvýšené nejaké hodnoty.
Lieky už nedostal, že to môže takto skákať hore dole, ale teda problémy už nemá.
Držím palce.
@maca1984 zatiaľ žiadne lieky, snáď v piatok mi niečo dá, som rada že je v poriadku a ďakujem
@lagunka0000 hlavne nech si v poriadku 🙏
@maca1984 ďakujem, lebo teraz stále treba niečo na záhrade a ja nič nevládzem, ruky ako z gumy
@lagunka0000 verím ti.
U manžela toto bolo na jeseň a ten bol neschopný všetkého.
Keď nebolela hlava, bolelo telo.
@maca1984 mne sa to mení, najskôr aj mňa hrozne bolela hlava skončila som na infúziách a CT mozgu ale to som ešte nevedela že mám borelu, no a teraz tie ruky a nohy, furt dačo
A vylucili FSME, teda kliestovu encefalitidu? Tie priznaky by na to dost sedeli. Borelioza moze napadnut hocico, v tomto je zakerna. No mama mala dlhsie lieky, ujo 2 mes v nemocnici, poslalo ho to do invalidneho, davali mu atb do zily. Zial on nemohol chodit
Veľmi dávno som mala kliešťa, okolie zapálené, ledvaj ho vybrala. Lekárka odvodná že to je v poriadku. Bála som sa. Bolesť od lakťa po zápästie. Na web.zdravysvet.sk som objednala tinktúry na boreliozu Kúra K24. V labáku pracuje i lekárka.Je tam i poradňa zdarma. Pomohlo mi to.
Zmenila som lekárku, robila mi odbery a nepotvrdila sa borelioza.
Držím palčeky a skoré uzdravenie prajem. Zatial pi čaj zo žihľavy, aj púpavových listov- prečistiť organizmu
@lagunka0000 u teba to asi diagnostikovali neskôr.
U muža v podstate hneď, chvalabohu.
@isis234 idem pozrieť ten zdravý svet, ďakujem
@maca1984 asi áno a možno mi potom dali aj zle lieky a na krátku dobu, lebo všade čítam že sa majú brať dlhšie aj niekoľko týždňov
@lagunka0000 oni mi poslali aj napísané ktoré tinktúry sa majú spolu užívať, aj po dobraní ktorá ďalšia
@isis234 popri tom si brala aj antibiotiká?
treba sa stazovat u lekara, nie na MK. poziadat o odber krvi na protilatky a dalsie preliecenie.
@lagunka0000 nie. Lekárka mi nič nepredpísala. Ak berieš atb, spýtaj sa na to v poradni zdravysvet lekárky. Ak užívaš atb, nemala by si požiť alkohol..
@lagunka0000 choď zajtra lekárovi ráno, požiadaj o odber krvi a ďalšie vyšetrenia. Povedz že sa necítiš dobre. Ak by si mala dlho čakať na vyšetrenia, napíš do www.zdravysvet.sk do poradne.
@isis234 nie zatiaľ mi nedala antibiotika, v piatok budú výsledky tak podľa toho
@isis234 bola som dnes ako som už písala na krv, lebo sa mi znovu pohoršilo, preto som sa tu pýtala či sa môžu príznaky aj meniť, lebo najskôr má začala bolieť hlava ale teda poriadne, na to mi zistili borelu, dostala som tri dávky sumamedu, o tri mesiace ma pre istotu začala bolieť päta ani chodiť sa mi nedalo, ďalšie tri dávky sumamedu, teraz mám toto s tými rukami a nohami, no furt daco
@isis234 bola som dnes ako som už písala na krv, lebo sa mi znovu pohoršilo, preto som sa tu pýtala či sa môžu príznaky aj meniť, lebo najskôr má začala bolieť hlava ale teda poriadne, na to mi zistili borelu, dostala som tri dávky sumamedu, o tri mesiace ma pre istotu začala bolieť päta ani chodiť sa mi nedalo, ďalšie tri dávky sumamedu, teraz mám toto s tými rukami a nohami, no furt daco
@lagunka0000 v krvi ti zistia príčinu.. Bolesti "vystrelujú" postupne do celého tela... ano, môže to tak byť.. Skoré uzdravenie prajem
@lagunka0000 v krvi ti zistia príčinu.. Bolesti "vystrelujú" postupne do celého tela... ano, môže to tak byť.. Skoré uzdravenie prajem
@isis234 ďakujem veľmi pekne
@isis234 ďakujem veľmi pekne
@lagunka0000 ak sa chcete liečiť poriadne treba ísť do Bratislavy mudr. Durovska má svoju kliniku robí lepšie testy a aj lieči pridružené konfekcie, mudr. Kozma tiež sa venuje bolerioze a pridružené konfekcie. Žiaľ všetko sa hradí z vlastného vrecka a je to veľmi drahé. Liečba dlhodobá.
@lagunka0000 ak sa chcete liečiť poriadne treba ísť do Bratislavy mudr. Durovska má svoju kliniku robí lepšie testy a aj lieči pridružené konfekcie, mudr. Kozma tiež sa venuje bolerioze a pridružené konfekcie. Žiaľ všetko sa hradí z vlastného vrecka a je to veľmi drahé. Liečba dlhodobá.
@zorka71 áno, našla som na nete, bola som na krv, ktorú posielajú do Nemecka u dr. Kozmu, v pondelok budú výsledky, lebo naši dr neriešia, vraj som vyliečená a boreliózu už nemám,
@zorka71 áno, našla som na nete, bola som na krv, ktorú posielajú do Nemecka u dr. Kozmu, v pondelok budú výsledky, lebo naši dr neriešia, vraj som vyliečená a boreliózu už nemám,
@lagunka0000 zdravím vás ako ste dopadli u Dr. Kozmu, výsledky v poriadku?
@lagunka0000 zdravím vás ako ste dopadli u Dr. Kozmu, výsledky v poriadku?
@zorka71 ešte neviem, zajtra mám volať, už som dosť nervózna a aj zvedavá
@zorka71 ešte neviem, zajtra mám volať, už som dosť nervózna a aj zvedavá
@lagunka0000 zdravím vás ako dopadli testy? Dúfam že ste OK
@lagunka0000 zdravím vás ako dopadli testy? Dúfam že ste OK
@zorka71 tak mám potvrdenú boreliozu a hraničné hodnoty chlamídií, navrhol mi bylinnú liečbu, máme si dohodnúť stretnutie ohľadne nastavenia liečby a dávkovania, ešte neviem aké tinktúry mi ide pripraviť
@zorka71 tak mám potvrdenú boreliozu a hraničné hodnoty chlamídií, navrhol mi bylinnú liečbu, máme si dohodnúť stretnutie ohľadne nastavenia liečby a dávkovania, ešte neviem aké tinktúry mi ide pripraviť
@lagunka0000 prajem skoré uzdravenie, ja idem na testy 8.7. K mudr. Durovskej. Držte sa

Manžela bolela hlava, kĺby na rukách, nohách a celý bol taký " oťapený", ako keby bol chorý.