Botox a kyselina hyalurónová po 4 tke
Ženy koľko Vám vydrží botox v čele?Posledným rokom som veľmi zostarla:(mám 44 r botox som skúsila v 42 r veľmi rýchlo mi vyprchal ani nie 2m MUDr hovorila, že častejším používaním bude efekt oveľa lepší, lebo mám silnú mimiku.Kamaratkam vydrží aj 8 m Vase skúsenosti?kde v Ba chodíte plus cca cena za 1ml
kamaratka ma 8 mesiacov ale picha si botox 11+ rokov
@janka_23 ona už chodí asi 4 roky áno, vydrží jej toľko poznám ju.A z môjho pohľadu ani po tých 8 m to nie je zle🙂
@makova333 od mimiky ako sú namáhané svaly.
Ja mám vodorovné vrásky aj vrásku hnevu a posledný rok hrôza stále vyzerám zachmurene a strhane.Som rozhodnutá ísť len ma to tak zaujalo, že poklebetime🙂
Mne tak 3 mesiace..čiže krátkodobý efekt..treba sa oducit krcit čelo, je to aj môj problém.
Ak mas veľmi klesnutie čelo skús zvážiť nitovy lifting...osobné skúsenosti zatiaľ nemám..ale vraj je z tých nití pekný efekt.
Mne aj babám v mojom okolí fakt tak 3 m. Takže netuším od čoho to závisí. Treba sa asi opýtať lekara
Tak táto diskusia ma zaujala 😀. Akurát som si prvý krát dala pichnúť botox pred 3 týždňami. Tak som zvedavá.
@martinka13 už musíš vidieť efekt.Spokojna si?
@jazernica este nechcem..dosť som sa zanedbala a zrazu je to veľmi zle.Ale idem na to🙂
a to sa pytas na botox ci na KH?
lebo raz spominas to, raz to.
KH vydrzi aj 8 mesiacov, ale botox menej.
a botox sa nepicha na mililitre.
@falbala132 pýtam sa aj aj na skúsenosti čo ste vyskusali.Viem, že kyselina sa pichá do spodnej časti tváre a botox skôr hornej.
Ja mám v kartičke zapísané koľko ml mi dala mudr.botoxu:)kyselinu som mala v nosovoustnych efekt výborný.
@falbala132 teraz pozerám máš pravdu je to na jednotky
vobec nie, zakladny rozdiel je, ze KH je na vyplnenie a botox znehybni sval. princip je uplne iny. nie ze jedno hore, druhe dole.
@falbala132 tieto veci ovládam🙂do vrásky hnevu sa dáva aj botox aj KH.
@falbala132 nevies, cim moze byt sposobene, ze mi kyska vydrzi velmi kratko (max 3 tyzdne bez ohladu na dr a druhu kyselinky) a botox drzi ako pribity rok?
@makova333 tak to netusim. mne kyselina tiez nedrzala, kym som nezmenila typ. a botox, to sa mi nechce verit, ze ti drzi rok, mozno ti pri pichani trafili a porusili nerv? alebo si si odvykla sval pouzivat?
@falbala132 to je super, ze zmena ti pomohla. Ja som zmenila aj kysky a nic, skor ci to nebude nejakym rychlym metabolizovanim tej kysky u mna. Ano botox mi vydrzi tak cca rok, davam si len do vrasky hnevu, do cela vobec nepotrebujem. Nemyslim, ze mi porusili nerv alebo zeby som si odvykla. Uz prvy krat co som si dala botox mi vydrzal 8 mesiacov a teraz este dlhsie. Toto je tak velmi individualne asi...stve ma skor ta kyska, ze mne vobec nedrzi, tu by som potrebovala viac 😀
@makova333 a ake KH si skusala? znacku aj typ.
@falbala132 Juvederm, Belotero Intense, Restylane
@makova333 ja z tychto len Belotero a nedrzalo vobec, ale Teosyal z rady RHA uplne super.
@falbala132 paradoxne mne to Boletero drzalo najdlhsie (ak sa to tak da povedat vobec) z tych co som mala. Mozno teda skusim este Teosyal...uvidim.
Mne prvý krat botox držal skoro pol roka.Odvtedy som na ňom nebola.Mne sa zdalo akoby som mala previsajuce viečka trošku také iné oči.Odvtedy sa bojim aj ked som bola spokojna s efektom ked botox vyprchal tak viečka už mám normálne.A kyselinu si idem dávať buduci tyždeň tak som zvedavá.Trošku ma zaskočilo ako spomínala @makova333 že len pár týždňov jej to držalo nato že je to dosť drahá záležitosť
mne drzi botox tiez tak 3 m, ze uplne bez pohybu a svaly mam zoslabnute este dalsie 3+ mesiace, tak mi staci chodit 2x rocne. Kyselinu som skusila teraz prvy krat do pier vo velmi malom mnozstve a zatial pekne drzi 🙂.
Som maximálne spokojná. A zvedavá, koľko dlho vydrží 🙂. Dala som si len vrásky hnevu a čelo pre začiatok, že to vyskúšam. Zajtra idem na očné vrásky.
@makova333 Teosyal puresense deep lines som mala a je výborná.Belotero mi povedala, že na hrubú mastnú pokožku po 40 tke nie je vhodná.S touto som mala krásny a dlhotrvajúci efekt.
Keď Vám pichnú botox máte prísť do 2,3 t na dopichnutie či vedia hneď odhadnúť dávku? Ja som bola 2x dostala som 60 jednotiek Dysport vo februári efekt krátky potom som bola v júni detto.
Odvtedy som neskúšala.Sestra chodí inam a po 3t ju chce doktorka vidieť a ešte dopichava.
@benit ako dlho ti vydržali nite?

8 mesiacov? To som ešte ani nepočula od nikoho ze by mu to toľko vydržalo. Mne tak 3 mesiace