jazernica
Používateľ jazernica je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jazernica.
jazernica
29. dec 2021

@evaachesa 🤣🤣🤣
Áno všetko je hoax aj štrajky v krajinách 🤣

jazernica
29. dec 2021

@evaachesa všetci ostatní nežijú v hroznej nevedomosťi, 50% Slovákov a polovica sveta štrajkuje proti vakcinam.

jazernica
29. dec 2021

@marseillefan klameš ako vždy.

jazernica
29. dec 2021

Ti ľudia čo ste nemali nežiaduce účinky buďte radi, iní také šťastie nemali, ale to neznamená že NU sú hoax a myslím si že každý človek, keďže sa očkuje už rok, sa stretol s niekým kto mal NU, alebo zomrel po vakcíne.

Sú lekári ktorí sú za vakcínu, ale aj proti vakcíne.
Sú lekári, ktorí liečili Covid pacientov a ktorí neliecili Covid pacientov.
Sú lekári ktorí nahlasujú NU po vakcíne a ktorí nie.

Lekár ktorý však neliecil Covid ambulantne a nebral mobil ( v preklade moje zdravie ho nezaujímalo), nie som si celkom istá, či od takeho prijmem odporúčania na očkovanie, či mi chce dobre ( že by ho moje zdravie opäť začalo zaujímať), skôr myslím že nie.
Problémom je že zdravotníkov je málo, keby ich bolo nadbytok, mohla by sa vyvodiť zodpovednosť za úmrtia u praktických lekárov za zanedbanie lekárskej starostlivosti, lebo ja to vidím takto..

Nie je za všetkými úmrtiami Covid, ale v prvom rade prístup lekárov a to je odpoveďou na čísla ktoré máme.

Nežiaduce účinky po očkovaní, ktoré nahlasujú ľudia, mimo Sukl.
http://nupo.szm.sk/

jazernica
28. dec 2021

@slavkajurko aha kúpiť, takže tam už bude trhová cena nadhodnotena, ..dokončenie tvrdá svojpomoc bez firmy reálne do 70 tis by ste to dali bez terénnych úprav a plotov..ak ešte nepôjdu stavebniny hore.

jazernica
28. dec 2021

No od ukončenia hrubej stavby to ešte len začína, tie cifry...rátam že tak ešte 3 az 4nasobok hrubej stavby...nemyslíš holodom? Ak ste v stave holodom do 25 tis to dáte. To je suma bez vonkajších úprav, LEN dom.

jazernica
28. dec 2021

Údaje k 26.12.2021
Mne to laicky príde že tie vakcíny neúčinkuju.

jazernica
28. dec 2021

@mamula20 😢

jazernica
28. dec 2021

Neockovana, nežiaduce účinky sa môžu/ nemusia rozvinúť aj po dlhšej dobe..do vnútra do tela nevidí nik.
NU aj tu
http://nupo.szm.sk/
Na jar budú na SK 2 nové lieky.

jazernica
28. dec 2021

Tu ľudia píšu nežiaduce účinky.
http://nupo.szm.sk/

jazernica
28. dec 2021

Milá autorka,
myslím si, že si unavená z režimu ktorý máte doma nastavený. Var cez deň, keď drobček spí a v noci sa poriadne vyspí..inak nemôžeš cez deň normálne fungovať. Ak je manžel cez víkend doma spolu poupratujte, nech máš cez týždeň čo najmenej práce.
Ja mám 3 deti aj psíka, cez prázdniny a vikendy po raňajkách ideme so psikom na chvíľu von, keď sa vrátime stredne dieťa zabaví mladšie dieťa, hrajú sa s hračkami,.pozerajú rozprávky, alebo sú so mnou v kuchyni, ja zatiaľ postavim varit, upratujem veci, robot mopuje dlážky,..mám čas na všetko, u nás je vždy cisto ale robot, umývačka, práčka a sušička idú u nás viac krát denne, je to pre mňa veľká pomoc a tak šetrím cas..a to žijeme v obrovskej novostavbe 250 M2. Na každej MD som bola len rok, lebo mám firmu a zamestnancov, všetko mám tak nastavené že mám čas pomáhat aj manželovi s jeho firmou,..financie máme spoločné a nikdy sa nič neskladame. Dost si si uplietla na seba bič a dala tvrdé pravidlá a tým sa sama uhanas, musíš to zmeniť zľaviť z nezmyselných princípov a hlavne v noci spi.
Držím palce aby si sa rozhodla správne.

jazernica
27. dec 2021

@panda21 ja som to napísala inak..príde mi scestné že ľuďom pomaly viac záleží na zvieratách ako na ľudskom živote..na jednej strane boj za záchranu psov/ šteniat / verzus podpora potratu pocateho dieťaťa...choré.

Človek padnuty na chodníku, ľudia ho obídu, kdežto keď počut niekde pravidelne zavíjať psa už sa volá mestská ale sloboda..ľudský život je najviac.

jazernica
26. dec 2021

Je to naozaj dosť ťažké pri dnešných platoch..naozaj ak ste nededili pozemok, alebo nemáte si možnosť postaviť na dedine, alebo na babkinej zahrade, všetko sa odvíja od príjmu. 200 tis.stale nie je neviem čo, aj v menšom meste kúpite za to niekedy ledva holodom..ale už aj na dedinách sú domy riadne drahé, zbytočne veľké, z časti neprerobene..staré technológie, zbytočne metre štvorcové čo predstavuje náklady navyše. Ideál je nový dom s 3 spálňami, menší si neviem predstaviť ani s jedinacikom...riešením pre mladých je dráhy podnájom, budú na to odkázaný pokiaľ sa nebudú stavať sociálne byty...kto nemá na prenájom, tomu ostáva už len žiť viac generácií v jednom dome.

jazernica
26. dec 2021

Byty vo výstavbe kupujú slovenskí podnikatelia a realitaci a robia kšefty...lebo vedia že dopyt prevyšuje ponuku a mladá rodina je Happy že sa dostane k novostavbe aj s príplatkom 20 tis..kseftilo sa vždy a všade.

jazernica
26. dec 2021

Väčšinou ľudia po 35 kupujú teraz domy za 200 tis alebo aj mladsi dobre zarábajúci to znamena nadštandardne..je takých veľa. Ak nemáte vidinu dobrého zárobku uspokojíte sa zatiaľ na začiatok s 2izbakom, buďte snaživi a o 20 rokov sa aj vy môžete sťahovať do domu a možno aj skôr..My sme si na nás prvý dom zarobili, financovali sme ho z výplat bez úveru, dom stavala firma, sťastie v podnikaní ktoré sme vtedy robili..a postavili sme za rok a pol na eurá za 40 tis plus pozemok v meste..všetko sa odvíja od príjmov, je rozdiel mať príjem 1000 Eur alebo 5000 tis...lebo 4 vieš odložiť a sestriť.

jazernica
25. dec 2021

Mala si mu hneď jednu streliť, toľká drzosť..nehorázne.

jazernica
25. dec 2021

@perthes detto so švagrinou..tento rok som si uz buchla po prstoch😆

jazernica
25. dec 2021

Ja som poslala fotku deti s vianocnym prianim a ten istý efekt ako ty, rovnako to vnímam..nie je to trápne, skôr dnes už si ľudia vzťahy nevážia len materializmus a to je trápne, žiaľ o to horšie, že už ani rodina pomaly neodpíše..poslala som to 12 najbližším ľuďom, odpoveď prišla od 9, niekto napísal aj prvý mne, švagrinej som po 10 rokoch to už vzdala, nikdy nereagovala, ťaží sa niekomu napísať bú.

Mňa vždy poteší vianočné prianie, a že je skopirovane a čo mám utekať do grafického štúdia s vlastným motívom?😆

jazernica
24. dec 2021

Rozvádzajú sa aj kresťania.

V diskusii: Rozvod u veriacich
jazernica
23. dec 2021

@lucia851 močový mechúrik?

jazernica
23. dec 2021

Nemyslím si že medzi yorkom a bewier je veľký rozdiel asi len vo sfarbeni, tie nepapierove 6 kg Yorky sedive hmm....
Máme frbuldoldocka...v ktorom vidim nevýhodu že strašne plzne, je to kratkosrste plemeno so spicatou srsťou zapichnutou všade v oblečení, celá zem všetko, navyše fakt smrdí viac ako iné plemená a strašné prdi, akoze nikdy viac dnu...výhoda yorka/ biewera je že oni neplznu, biewer má krajšiu farbu, šteniatka sú nádherný plysacik, dospelé je to také strakamakate veselé aj k deťom.

jazernica
23. dec 2021

Stále dokola, niekto sa spyta na dané plemeno...a hneď príspevky kúp si utulkaca, nepodporuj mnoziarne.
Niekoho kto ich predáva, môže byť človek ktorý je majiteľom PP fenky a psíka, a?
Akoze trápne už fakt. Poberte si tie utulkace domov všetky, vy ochrankyne.

jazernica
22. dec 2021

@liljana ok tak potom všetci vyliečený IVM sú oblaf..povedz to aj Mudr.Janekovej.🤣

jazernica
21. dec 2021

@klara7227 aj my sa postime, prvé jedlo je večera a bez mäsa a klobaskovej kapustnice, máme ryby.

V diskusii: Pôst na Vianoce
jazernica
21. dec 2021

Nič osobne, vianočnú ružu v črepníku...