Botox alebo kyselina hyalurónová
Caute,
poraďte, čo je lepšie: mam hlbokú vrásku medzi očami, ktorá sa ťahá až na čelo. Čo je lepšie, dať si pichnúť botox alebo kyselinu.
Ďakujem za odpovede
@luccija výborne, máš tam aj nejaké meno ?
Kde myslíš Šamorín?tam je myslím iba jedna doktorka mne odstraňovala znamienko na tvári výborná je Grausova
Grauzlova
@luccija ďakujem
Ono cenik máš za jednu lokalitu od 100-150€. Mazreku má 130 lokalita. dopich o dva týždne neplatíš nič. Keď dávaš 3 lokality čelo medziobocie a okolie oči máš tam zas zvýhodnenú cenu.
@dominika7990 oci by som nezvládla, pot mi tečie po chrbte len čo vidím tie obrázky
Boli to fakt minimálne 🙂 a má zlatu sestričku. Dajú ti loptičku do ruky a sestrička ťa celu dobu hladká po ramene. Je to pár sekúnd žiadny zákrok ako u zubára že si pól hodinu v kresle 🙂
Mala som 2 hlboké vrásky hnevu. Botox stačil
@martinka13 budem dúfať v tvoju skúsenosť. Ja má len jednu, ale naozaj dlhu a hlbokú
Ahoj, chcem sa spytat ci pomohol Botox na tu vrasku medzi obocim? Mam podobny problem
@comika áno, ale dosť to bolelo
A kde si nakoniec bola? Ci mozes odporucit? Dakujem

Alebo, keď soferujes kožná klinika Šamorín, v Ivanke p Dunaji si teraz otvorila jedna lekárka kiara.sk Šamorín jedna lokalita bol 100 eur možno sa ceny zmenili pozerala som to davnejsie