icon

Salón v Bratislave na vyplnenie vrásky medzi očami

6. feb 2024

Baby, poraďte mi salón v Bratislave, kde si mam dať vyplniť vrásku medzi očami.
A čo je lepšie? Botox či kyselina hýbal.?

Ale zas nie salón, kde za otvorenie dverí zaplatím 190 eur.

Ďakujem

PS potrebujem byt pekná v sobotu.

deti95060810
•
6. feb 2024

je tu aj skupina - tu na MK... plastická chirurgia a estetická dermat. - isto poradia.

crazy_cat_lady
•
6. feb 2024

salonov je vela, ale riesit botox styri dni pred udalostou :D ved len kym sa objednas .. a keby ta aj rovno vzali zajtra/pozajtra, tak mozes mat opuch, chrasticky po vpichu atd..

zuzubb007
•
6. feb 2024

Tak do soboty budeš pekná chrastava a modrava aj keby ti to spravia hneď teraz, za 20 euro ti to nik nespravi

autor
•
6. feb 2024

@zuzubb007 aha, to som nevedela 😳

autor
•
6. feb 2024

@zuzubb007 aha, myselala som že to bude v pohode 😳

naomielina
•
6. feb 2024

Ahojky. Skús si zavolať do Skinklinik...pozri si to kľudne aj na nete...keď nič nemenili cena za 1 lokalitu je 90eur. Milá pani doktorka, ktorá vždy poradí. Modrinky som nemala nikdy to skôr z kyseliny ako botoxu a chrasty nečakaj...možno len trošičku v mieste vpichu keď pôjde troška krv aj to len po procedúre....na druhý deň nie je nič vidieť...

henikap123
•
6. feb 2024

Známa bola nie v bratiskave nedali jej kyselinu hyaluronovu ale botox do vrások cela nad perou atd a práveže prvé dni nebolo nič vidno, potom po pár dňoch cítila niečo ztrpnute, cítila že ťažšie sa Jej hýbe s perami. No len jej dal malo - ml do injekcie a mala ísť zase ale už sa vykašľala na to.
Tak len reagujem na to že do soboty nebudeš “krajšie” vyzerať, možno pri kyseline?to sa už neviem vyjadrit.

bororka
•
6. feb 2024

Botox má nástup do 2 týždňov, teda za 4 dni môžeš začať pociťovať jemné znehybnenie ale zázrak nečakaj. Botox ti znehybní časť tváre, kt. si dáš napichat a časom, tým že ju jepouzivas sa vrásky vyhladzuju. Ale časom, nie je týždeň. Pokiaľ máš hlbokú vrásku ktorú chceš vyplniť, nato je kyselina. Moja skúsenosť je, že efekt s minimálnym opuchom bol okamžitý. Ja neopucham ani moc nekrvacam. O chrastach som ešte nepocula.

autor
•
6. feb 2024

@bororka kde chodíš? Do akého salónu?

lizatko1009
•
10. feb 2024

Záleží ci máš hlbšie vrásky, ak áno musí ísť najprv botox a potom výpln kyselinou botox u nás vychádza ta oblasť 80e a hyaluron podľa potreby a materiálu ten vie sa hýbať od 150e-220€ jeden ml ak je potrebné menej, cena sa upraví a prerata

bororka
•
11. feb 2024

Ja chodím do NR k perfektnej doktorke, teda sa mi oplatí cestovať. Cena je bezkonkurenčná a ona je neurologička, teda jej dôverujem 200%
Keď som sa dala pichať tu v BA( 3 rôznymi doktormi), botox mi vydržal, ak vôbec 3 mesiace.
U nej mi kyselina vydržala vyše 2r a botox som išla 3m, 6m a 9m.