Bozkávanie s konkrétnym mužom mi spôsobuje herpes
Nikdy sa mi to so žiadnym iným mužom nestalo, lenže tento je ako najust úplne perfektný, vždy keď sa bozkávame, spraví sa mi herpes. Zahojí sa rýchlo lebo ho vždy rýchlo podchytím, lenže je to otravné, hanbím sa za to pred ním. Je pravda, že má bradu, lenže to mali aj muži pred ním a nikdy sa mi to s nikým nestalo. Je čistotný, takže tomu nerozumiem. Mám momentálne nasadený Isoprinosine, zinok, b complex, vitamín C.
ja si myslim ze bohuzial si nebude dostatocne umyvat bradu :/
@anonym_autor stačí že herpes mas raz a ostáva v organizme doživotne. Nerobí sa ti kvôli tomu jednému mužovi. Stačí oslabená imunita,čokoľvek a objaví sa zas
@anonym_autor podla mna dobre robis, ze si si nasadila vitaminy, mozno pomoze keby tak urobil aj partner. A uzivatelky co komentuju prihluplo by som odporucala starat sa o seba. Vase spravanie je nechutne. Aj na ulici komentujete ako kto vyzera takto priblblo? Asi nie, vsak!?
@anonym_autor Ahoj, ked si mavala herpesy uz aj predtym, tam to sa ti uz nevylieci, dozivotne to bude v tebe a ked sa ti oslabi imunita, tak sa ti vyhodi. Mozno aj tvoj partner, s ktorym sa bozkavas to ma v sebe a ti to takto spustil, aj ked sa jemu nevyhodil. Kazdopadne na opakovane herpesy ti odporucam kup si Lysine (to mi odporucila imunoalergologicka, lebo sa mi zial tiez castejsie spustaju kvoli slabsej imunite) - ja som si v lekarni kupila tento Lysine aj so zinkom a s vit.C. Nie je to na predpis🙂 A herpes si este potieram Cannadentom (konopna vodicka na herpesy, tiez volne kupis v lekarni) a tieto 2 veci mi na to pomahaju najviac.
To nemá nič s tým ze sním- akurát sním sa ti robí herpes
Proste sa veľa cucate🙂
Poznám to
Vitamin b a časom si pokožka zvykne😋
@anonym_autor nedodrziava hygienu.
@anonym_autor herpes je o imunite, môžeš ju mať slabú a preto vznikol, a bohužiaľ, bude sa už objavovať stále

mozno to hyaluronove tsunami ti urobila mikrotrhlinky kade moze virus lahsie preist do tkaniva