icon

Bradavice na nohe

zuzanka2588
5. máj 2023

Dobrý deň
Už som fakt zúfalá a neviem ako si rady .Pri 2 tehu sa mi objavila jedna maličká bradavica na nohe ani by som si ju nevšimla upozornila má pedikerka ,začala som si ma to dávať náplaste ,mastičky ,pero na bradavice proste fakt vsetko a nič urobila sa mi dalsia na pate tiež nešla nijak odstrániť ,takže po 2 rokoch som zašla na kozné a tam mi ich vypálili dusikom asi na 4 krat.a po ani nie pol roku ich mám späť jedno Ana novom mieste.berie

Strana
z2
zuzanka2588
autor
5. máj 2023

@zuzanka2588 nechtiac som to odoslala ,užívam rok skoro už hlivu ,chorá som Max 1 krat do roka ,nechodím na kúpaliská,proste nikde neviem ani kde som tu prvú chytila žiaľ no už 3 roky sa trápim a teraz zase mám 2 na nohe ,po dusiku mám jazvy na nohách ktoré sa mi strašne ťažko hojili a stále aj po vyše pol roku sú citlivé preto sa obávam ďalšieho dusíka .za každu radu budem vďačná !!!!

mar_tina777
5. máj 2023

@zuzanka2588 napíš mi správu poradím ti. 😊

deti95060810
6. máj 2023

@mar_tina777 prosím ťa, mohla by si aj mne poradiť? mám tento istý problém...

lasona
6. máj 2023

Bradavice sú vírusovej pôvodu...zvyknú sa vracať pri zníženej imunite, v tvojom prípade by som išla touto cestou

nina37
6. máj 2023

@zuzanka2588 ja som bola so synom pred 2 tyzdnami,mal ich viac na chodidle a velku na päte,museli mu predtym umrtvit,vypalovala laserom do hlbky,ze sa to moze vratit, je to pri znizenej imunite a to on ma od malicka

janage
6. máj 2023

@zuzanka2588 hneď pri počiatkoch duo film a dodržať postup. Ak väčšie laser. Bohužiaľ ako už písali je to vírus, ktorý už máš v krvi a môže sa kedykoľvek objaviť

luckaiza
6. máj 2023

@mar_tina777 mohla by som aj ja prosim poradit?dakujem

deginko
6. máj 2023

Treba odstrániť laserom..ten zničí aj okolie bradavíc čiže sa pomalšie šíria resp nemusia už vrátiť...a treba nasadiť isoprinosine,veľmi dobre podpori imunitu a užít aj mesiac ,mne to tak kožná dr predpisala

zuzanka2588
autor
6. máj 2023

@deginko užívam už rok hlivu a chorá som Max 1 krat do roka 🙈

zuzanka2588
autor
9. máj 2023

@deginko v našom meste čo som googlila som nič také nenašla 🙈žeby odstraňovali a áno tá prvá veľká 3 ročná po dusiku ok okrem jazvy no okolo sa tvoria teraz ďalšie po pol roku 😭skúsim si dať vypísať teda ten isoprinosin ako dlho ho užívať ?ďakujem

oliolijanka
9. máj 2023

Vyskusaj ocot s citronom. Nedas za vyskusanie nic.
A za tyzden-dva mas od bradavic pokoj.

deginko
9. máj 2023

@zuzanka2588 no ja som bola na súkromnej klinike,predpísala mi 100tbl a tie som užívala 3x denne po 2tbl..čiže 6denne...a potom o mesiac kontrola a ešte jedno kolo...po prvom kole bradavice mizli samé dr bola tiež v šoku...ale ten laser sa používa iba na také menšie bradavicky...veľké už nie

zuzanka2588
autor
9. máj 2023

@deginko ja mám len maličké zatiaľ nikdy som nemala veľké aj tá 3 ročná bola len maličká a keď som chodila na dusík sa mi objavila ďalšie kým som s nimi nič nerobila 3 roky boli len 2 nechápem prečo po dusiku sa mi objavujú nove no poprosím o isoprinosin teda ,ale mňa dok ani nepozerá mne to sestrička vypáli a pošle má domov toto je u nás

leyla97
11. jún 2025
@mar_tina777

@mar_tina777 mozte aj mne poradir prosim?

leyla97
11. jún 2025
@deti95060810

@mar_tina777 prosím ťa, mohla by si aj mne poradiť? mám tento istý problém...

@deti95060810 ahoj uz ti nieco zabralo prosim?

leyla97
11. jún 2025
@zuzanka2588

@deginko v našom meste čo som googlila som nič také nenašla 🙈žeby odstraňovali a áno tá prvá veľká 3 ročná po dusiku ok okrem jazvy no okolo sa tvoria teraz ďalšie po pol roku 😭skúsim si dať vypísať teda ten isoprinosin ako dlho ho užívať ?ďakujem

@zuzanka2588 ahooj prosim vyskusala so ten isoprinosine a ako si sa ich nakoniec zbavila?

lilke
12. jún 2025
@zuzanka2588

@deginko ja mám len maličké zatiaľ nikdy som nemala veľké aj tá 3 ročná bola len maličká a keď som chodila na dusík sa mi objavila ďalšie kým som s nimi nič nerobila 3 roky boli len 2 nechápem prečo po dusiku sa mi objavujú nove no poprosím o isoprinosin teda ,ale mňa dok ani nepozerá mne to sestrička vypáli a pošle má domov toto je u nás

@zuzanka2588 pridám sa aj ja ... Dcére sa vysiali obe chodidlá. Veľmi uvítame radu, čo zabralo

oroszka93
25. aug 2025
@mar_tina777

@mar_tina777 dobry den, poradite aj mne prosim? Dakujem

anonym_cb008f
25. aug 2025

Duo filmom som si natierala bradavicu az mi spalilo kožu a odkrylo korene bradavic. Vystrihala, vypemzovala, zakaždým vydezinfikovala. Ked som zničila najväčšiu, vyliečila som sa. A to som ich mala pri prstoch na chodidle jednu vedla druhej, boli bolestive. Schytala som ich v kúpeľoch. 16 rokov mám kľud.

oroszka93
26. aug 2025
@anonym_cb008f

Duo filmom som si natierala bradavicu az mi spalilo kožu a odkrylo korene bradavic. Vystrihala, vypemzovala, zakaždým vydezinfikovala. Ked som zničila najväčšiu, vyliečila som sa. A to som ich mala pri prstoch na chodidle jednu vedla druhej, boli bolestive. Schytala som ich v kúpeľoch. 16 rokov mám kľud.

@anonym_cb008f vystrihala, vypemzovala? A nebala ste sa, ze sa to rozsiri? Hlavne s tou pemzou. A dezinfikovali ste si aj topanky? Resp spali ste v ponozkach? Lekari mi zial nevedia povedat presny postup ako a co robit…

anonym_328698
26. aug 2025

@zuzanka2588 to su tie kúrie oka? Ak áno, moja dcéra ako dieťa tancovala v subore bosá. Na jednom chodidle mala 12 kurich ok. Kúpila som kvalitny propolis, potierali sme a s tým sa jej to vyliecilo.

xckaretxxx
26. aug 2025
@lilke

@zuzanka2588 pridám sa aj ja ... Dcére sa vysiali obe chodidlá. Veľmi uvítame radu, čo zabralo

@lilke kvalitny propolis a potierat

fineta
Autor odpoveď zmazal
anonym_cb008f
26. aug 2025
@oroszka93

@anonym_cb008f vystrihala, vypemzovala? A nebala ste sa, ze sa to rozsiri? Hlavne s tou pemzou. A dezinfikovali ste si aj topanky? Resp spali ste v ponozkach? Lekari mi zial nevedia povedat presny postup ako a co robit…

@oroszka93 vzdy som si to po vecernej procedúre obviazala.. zaklad je otvorit tú bradavicu a dostať sa k jej koreňom. Sú to hnusné čierne fuzy. Tá najvacsia ich mala niekolko. Tej zhrubnutej kože som sa zbavovala pemzou. Nebála som sa rozsirenia, kedze poriadne dezinfikovala.

oroszka93
26. aug 2025
@anonym_cb008f

@oroszka93 vzdy som si to po vecernej procedúre obviazala.. zaklad je otvorit tú bradavicu a dostať sa k jej koreňom. Sú to hnusné čierne fuzy. Tá najvacsia ich mala niekolko. Tej zhrubnutej kože som sa zbavovala pemzou. Nebála som sa rozsirenia, kedze poriadne dezinfikovala.

@anonym_cb008f mne doktorka predpisala Verumal, uvidime ako to pojde… problem je, ze sa mi spravia vzdy aj dalsie, teraz po porode hlavne 😕 ale je pravda, ze tej najvacsej som sa este nezbavila..

oroszka93
26. aug 2025
@anonym_328698

@zuzanka2588 to su tie kúrie oka? Ak áno, moja dcéra ako dieťa tancovala v subore bosá. Na jednom chodidle mala 12 kurich ok. Kúpila som kvalitny propolis, potierali sme a s tým sa jej to vyliecilo.

@anonym_328698 o tom propolise som pocula, a ktory je kvalitny?

anonym_cb008f
26. aug 2025
@oroszka93

@anonym_cb008f mne doktorka predpisala Verumal, uvidime ako to pojde… problem je, ze sa mi spravia vzdy aj dalsie, teraz po porode hlavne 😕 ale je pravda, ze tej najvacsej som sa este nezbavila..

@oroszka93 áno, od tej najväčšej sa odvíja všetko.. aspoň u mňa to tak bolo. Strašne ma to bolelo, keď som ju ničila, ale keď sa podarilo, ostatné už išli rýchlo jedna za druhou... Držím päste.

xckaretxxx
26. aug 2025
@oroszka93

@anonym_328698 o tom propolise som pocula, a ktory je kvalitny?

@oroszka93 ja som ho kúpila od človeka,, ktorý predáva med

xckaretxxx
26. aug 2025
@xckaretxxx

@oroszka93 ja som ho kúpila od človeka,, ktorý predáva med

@xckaretxxx možno to kúpiš na nejakých lokálnych trhoviska, v jeseni budú trhy ....neviem. najlepšie priamo od medara

Strana
z2