icon

Bude moja ruka po výmene kĺbu funkčná?

ivad12
25. jan 2024

Este sa to nerobí dlho, nie je veľa informácií. V blízkej budúcnosti to budem musieť absolvovať. Chcela by som vedieť čo ma čaká. Po výmene bude ruka funkčná?

andulkaanka
25. jan 2024

@ivad12
Dobrý večer ja mám vymenený kĺb palca na ľavej ruke , už som rok a pol po operácii a ruka funguje chodím do práce a to robím v kuchyni.

ivad12
autor
26. jan 2024

Ďakujem. Boli ste aj v kúpeľoch?

andulkaanka
26. jan 2024

@ivad12 áno na 28 dní na A

andulkaanka
26. jan 2024

@ivad12 a dokiaľ ste? ja som z Košíc mňa operovali v Šaci

andulkaanka
26. jan 2024

@ivad12 áno na 28 dní na A

ivad12
autor
26. jan 2024

Ja som Levice

ivad12
autor
28. jan 2024

Ako dlho ste mali ruku v sadre?

ivad12
autor
28. jan 2024

Ktorý článok palca máte menený? Ja budem mať ten pri zápästí

andulkaanka
28. jan 2024

@ivad12 dva a pol týždňa sadra,potom asi tri týždne ortéza a následne rehabilitácia .

andulkaanka
28. jan 2024
ivad12
autor
28. jan 2024

Ďakujem za odpoveď. Ruka vyzerá super. Ta jazva to je maličkosť. Hlavne že je funkčná

speedyy
Autor odpoveď zmazal
melani1
30. apr 2025
@andulkaanka

@ivad12
Dobrý večer ja mám vymenený kĺb palca na ľavej ruke , už som rok a pol po operácii a ruka funguje chodím do práce a to robím v kuchyni.

@andulkaanka chcem sa spýt , robili vam aj niejaku liečbu pred ty nez vam operovali ,mna bolia obe kĺby na prstoch a najviac vo večerných hodinách, mala som ist a operaciu ale lekar navrhol liečbu a ked nezabere tak potom operacii

kasami
4. dec 2025
@andulkaanka

@andulkaanka mozem sa spytat po akom case vam dali dole dlahu ? Mali ste bolesti aj zapestia ?
Ja som presne 4 tyzdne po vymene. Po troch tyzdnoch mi dali dole dlahu a povedali, ze mam cvicit. Mňa vsak strasne bolí zapastie. Dakujem

ivad12
autor
5. dec 2025

Všetko sa časom utrasie odpuchne. Treba cvičiť. Jemne cvičiť.