icon

Budím sa na vysoký pulz, nedokážem sa ukľudniť, potím sa

carinka888
6. jún 2021

Dobry vecer. Mam tetanicky syndrom uz 2 roky... lenze posledny tyzden to je latastrofa. Mam pocit akoby ma trapilo nieco ine... kazdu noc sa zobudim na to ze mam pulz 120 a nedokazem sa ukludnit, zacne ma ovievat studeny pot, trasiem sa, nedokazem sa ukludnit a nadChnut, tlaky na hrudi... potom to prejde..’lenze opakuje sa to za den viac krat...:( dnes som bola nampohotovosti dali mi kalcium injwkciu dobre bolo a vecer zas to iste dokola...neurolog mimpredpisal AD brala som ich 5 dni ale na poohotovosti povedali ze vysadit lebo zevraj su pre mna neni dobre.. beriem aj lieky na tlak.. Nebilet...

Strana
z2
nikaeli
25. okt 2023

@carinka888 po dvoch rokoch žiadna zmena?

complyc
26. okt 2023

@carinka888 to može ono robit tlači na nerv a mení srdce meni pulz, pri nadychovani ti pichá ?

carinka888
autor
26. okt 2023

@complyc no ano tazko sa mi dycha a picha to stale… a boli… ked si dam aulin ulavi sa
Mi.. cize to musi byt chrbrica

betulinka1
26. okt 2023

@carinka888 Skus si magnezium na noc nedať. Mne napr. znižoval uz tak nizky tlak. Cize ja som musela vysadit pri tetanii. Zvýš si D, B, vapnik a draslik. Normalne si davaj par dni dvojtu davku ako je napísaná na krabičke. Ale len par dni. Potom ber normalnu predpísanú davku. Ak beries lieky ma srdce s draslikom sa porad s lekárom. Štúdie na Sk pri tetanii hovoria o magneziu ale zahranicne štúdie o vyssie spomínaných vitamínoch. Ked si pogooglis o tom aj zahranicne štúdie uvidis sama. Inak tie Ad su spravne lebo to co sa k deje su uzkosti alebo panicka porucha. Ked ta to uz obmedzuje v zivote, tam uz je to tazke bez toho ale zalezi na tvojej mentálnej sile. Da sa aj bez nich ale za určitých podmienok.

majpo1
31. dec 2024

Mám presne to isté...

Strana
z2