Budím sa na vysoký pulz, nedokážem sa ukľudniť, potím sa
Dobry vecer. Mam tetanicky syndrom uz 2 roky... lenze posledny tyzden to je latastrofa. Mam pocit akoby ma trapilo nieco ine... kazdu noc sa zobudim na to ze mam pulz 120 a nedokazem sa ukludnit, zacne ma ovievat studeny pot, trasiem sa, nedokazem sa ukludnit a nadChnut, tlaky na hrudi... potom to prejde..’lenze opakuje sa to za den viac krat...:( dnes som bola nampohotovosti dali mi kalcium injwkciu dobre bolo a vecer zas to iste dokola...neurolog mimpredpisal AD brala som ich 5 dni ale na poohotovosti povedali ze vysadit lebo zevraj su pre mna neni dobre.. beriem aj lieky na tlak.. Nebilet...
@carinka888 to može ono robit tlači na nerv a mení srdce meni pulz, pri nadychovani ti pichá ?
@complyc no ano tazko sa mi dycha a picha to stale… a boli… ked si dam aulin ulavi sa
Mi.. cize to musi byt chrbrica
@carinka888 Skus si magnezium na noc nedať. Mne napr. znižoval uz tak nizky tlak. Cize ja som musela vysadit pri tetanii. Zvýš si D, B, vapnik a draslik. Normalne si davaj par dni dvojtu davku ako je napísaná na krabičke. Ale len par dni. Potom ber normalnu predpísanú davku. Ak beries lieky ma srdce s draslikom sa porad s lekárom. Štúdie na Sk pri tetanii hovoria o magneziu ale zahranicne štúdie o vyssie spomínaných vitamínoch. Ked si pogooglis o tom aj zahranicne štúdie uvidis sama. Inak tie Ad su spravne lebo to co sa k deje su uzkosti alebo panicka porucha. Ked ta to uz obmedzuje v zivote, tam uz je to tazke bez toho ale zalezi na tvojej mentálnej sile. Da sa aj bez nich ale za určitých podmienok.
Mám presne to isté...

@carinka888 po dvoch rokoch žiadna zmena?