icon

Búšenie srdca a tlak v chrbtici po postavení

14. mar 2025

Ahojte idem za vami z otázkou kto tu je na tom rovnako že pri postavení z postele z ľahu mu príde tlak do hrudnej chrbtice a výrazne mu busi silno srdce nie rýchlo ale silno ten tlak sa ťahá z chrbta do krku a pri tom busi silno srdce je to normálne ? Mám to dlhodobo a náhodou si naspäť ľahnem alebo sadnem tak srdce ešte chvíľu ide ako kladivo. Ďakujem za odpovede

vanilkovazmrzka
14. mar 2025

Doktor na to hovori co?

autor
14. mar 2025

Z doktorom som nikdy o tom nehovoril

autor
14. mar 2025

Neviete náhodou čím by to mohlo byt?

stanulienkat
14. mar 2025

Toto sa ti môže diať, ak mávas nizši tlak. Vždy treba -či zo sedu, alebo z ľahu -pomaličky sa posadiť a pomaly vstávať. Niekedy sa človeku vie až zatmieť pred očami a zatočiť sa hlava. Pi statok tekutín.

luciar260
14. mar 2025

Ja to mavam je to vzdy chvilkove pri postaveni alebo tak, mavam nizsi tlak

autor
14. mar 2025

Práveže nemám nízky tlak mám asi tak 115/70 ale som vysoký cez dva metre mám ale keď dlhšie polezim tak sa postavím a masaker hlavne mi riadne busi silno srdce hmly sa mi a nepokoj má na chvíľu chytí

luciar260
15. mar 2025

Taky tlak mavam aj ja je podla mna nizsi tiez to mavam rovnako zvykla som si

autor
15. mar 2025

@luciar260 Tak ďakujem pekne som rozmýšľal ze sa objednam na cievne alebo čo ale vravím si opytam sa tu daaky človek sa možno najde z rovnakým problémom lebo som si hlavne myslel že to neni normálne že sa tak srdce silno rozbucha až mi ide z hrude vyletieť a take silne tlaky v krku v hlave v chrbte…ale som vám veľmi vďačný že ste mi odpovedala

luciar260
16. mar 2025

Za malo, ak si chcete byt isty objednajte si ekg holter budete mat istotu

autor
17. mar 2025

Ja som to mal niečo cez rok do zadu pred minulou zimou a bol som aj u kardiológa po roku na kontroli koncom minulého roku aj echo mi robil a vsetko že je v poriadku že nemusím už chodiť len podľa potreby