Búšenie srdca, návaly, problémy s trávením, problémy so spánkom...z čoho to môže byť?
Dobrý deň chcela by som si sa opýtať či nemáte niekto skúsenosti s podnými zdravotnými príznakmi ako mám. Väčšinou mávam búšenie srdca, zimnicu potom nával tepla potenie, problémy s trávením počujem zvuky v žalúdku a pálenie záhy ako keby zastavené trávenie, nočné budenie problémy so spánkom, nafukovanie. Bola som už na viacerých vyšetreniach endokrinologia, neurológia, hematológia všetko v poriadku, EKG, röntgen hrudníka, CT hlavy, sono brušnej dutiny obličiek, stolica, všetko v poriadku. Na gastre mi po fibroskopii a kolonoskopii našli zápal sliznice žalúdku, ale nevedia vôbec z čoho, keďže helicobakter neg. aj reflux aj všetko ostatné negatívne. čakám ešte na výsledky na potravinové alergie a intolerancie. Za akú koľkej radu moc ďakujem
Treba pockat na vysledky, moze to byt histaminova intolerancia, alergia na jedlo alebo aj len stress, zla zivotosprava malo spanku
@dana2000 aj ja som to mala nieco podobne a tiez vsetko v poriadku.Tiez hovorili ze ci nejdem do prechodu ale to sa mi zda velmi skoro mam 37 rokov.
A podla priznakov mi to tiez prislo ako histaminova intolerancia.Ja som to potom ignorovala a preslo mi to ,psychika a sledovanie sa prilis narobi este vacsie skody.Skus si kupit magne b6 to mi pomahalo.
Ja som takéto príznaky mala pri dlhodobých osobných problémoch (nepodarené prvé manželstvo). Dlhodobo som to ignorovala a prejavilo sa mi to potom na zdraví. Ale to vôbec nemusí byť váš prípad, sú to dost nespecificke problémy, ale pokiaľ máte hormonalny profil ok (myslím estrogeny/progesterony) a alergie budú negatívne, tak môže ísť aj o psychiku.
Inak moj kolega, vek okolo 35rokov dlho nevedel co mu je, chodil na kadeake vysetrenia a nic ....a po 2 rokoch nam oznamil, ze ma alergiu na bielka
Lebo tiez to bolo tak, ze po niektorych jedlach mu bolo zle, dakedy v pohode ....tak sa aj bal chodit na obed

Treba pisat aj vek. Ak potrebujete poradit. Aj to je rozhodujuce. Dost.