Búšenie srdca po vakcíne
Ahojte slecny, viem ze sa to tu uz riesilo, avsak, moja otazka je, tie co ste mali skusenosti s busenim srdca po vakcine a zvysenim tepom (okolo 70-80), ci ste brali nejake lieky na to a kolko vam cca pretrvavali tieto potiaze. Dakujem velmi pekne.
@panelacikova Dakujem za odpoved. Pred 2 tyzdnami a od vtedy aj tieto problemy zacali. Volala som aj na SUKL a ano je to aj medzi NU vakcin.. A prosim Vas ako dlho brala dcerka tie betablokatory? Dakujem!
@kristinalu Betablokatory ti na pulz 70-80 nedaju. Ja mam taky pulz s nimi. Nemozu ti ho dat,lebo tvoj pokojovy nesmie byt 55. A on je,ty ho mas len prechodne zvyseny. Keby si to brala a upravi sa ti to spontanne,v noci by si mala aj pod 40,by si skolabovala.
@iwesska Prave preto tie betablokatory nechcem brat. Tak asi najlepsie bude cakat, kym sa to upravi?
Ja by som pockala a skusila to Mg.
@kristinalu tak ona ich brala pre inú vec, mala originálne dokázanú chorobu srdca. ona ich brala viac než 2 roky s tým, že tiež po covide v r.2020 sa jej opäť vystupňovali arytmie a tachykardie a už to bolo tak často, že skončila v kardio centre v BA a tam jej z hodiny na hodinu zmenili liečbu... chcela som tým napísať, že betablokátory nie sú lieky, ktoré sa nedajú vysadiť. ak už nie naraz, tak v priebehu 1-2 týždňov určite áno. ale jej to sekli naraz, proste bol to taký stav.....
@mamula20 ja viem, že pod 50🙄 sa rieši
Ja som mala búšenie, tri dni po vakcíne som skolabovala, pulz 130, cele dva týždne som neklesla s pulzom pod 100,teraz som 2 mesiace po vakcíne, už mám okolo 80-90. Druhu vakcínu už neplánujem.
@goblinko1 johnsson
@ave17 Dakujem velmi pekne za koment. Prosim Vas kedy sa Vam to zacalo pomaly upravovat? Ja som 2 tyzdne po a tiez stale rovnake.
@panelacikova Dakujem velmi pekne!
@kristinalu mám rovnaku, mne osobne nic take nebolo ale myslím, že to prejde samo.. telo sa s tým vysporiada odporúčam hlavne brat nejaké vitamíny a prípravky proti tomu, mna ruka dosť dlho bolela teda tlak vo svale som mal
@kristinalu no koncom novembra očkovana cez vianoce ešte blbo, po novom roku pohoda, bola som si vypýtať aj odporúčanie ku kardiologovi, ale nepôjdem, už je dobre, nastastie 🙂
@ave17 Som velmi rada ze uz ste ok 😊
@kristinalu aj ja, ale veru, pred druhou mam veľký rešpekt, teraz čakám, ako budú opatrenia pokračovať a podla toho sa zariadim 🙂

@luccija áno. najprv 10/2020, búšenie a zadýchavanie trvalo od novembra do takmer februára. potom očkovanie máj-jún. potom covid 11/2021 a búšenie mám od decembra a zatiaľ pretrváva. tiež zadýchavanie.
@kristinalu no tak neviem, či to súvisí s očkovaním, možno áno, možno nie. kedy ste boli očkovaná? a mimochodom, betablokátory brala dcéra a v pohode jej to zmenili zo dňa na deň na iný liek, čiže nie je to celoživotný liek....