icon

Bvvp závraty

klaudinkax
23. mar 2025

Ahojte
Viem že je to tu spomínané už veľa krát ale skusim
Mám už druhý týždeň problém s točením hlavy
Neviem či to pripisovať masáži ale bola som na masáži v stredu a vo štvrtok už tu noc nad ranom sa mi pri točení z boku na bok veľmi točila hlava a bolo mi zle

Neviem či ma mohlo ofuknut
Masérka tvrdí áno
Neurológ nie
Dva dni na točenie hlavy som si platila termín na neuro a robil somnou tie manévre
Na ďalší deň sa mi o 60% uľavilo
Dostala som lieky tebokan jem ho 5 deň a betahistim som začala dnes
Hlava sa stále točí
Už sa mi netočí pri manévroch ale točí sa aj v stojí aj kľude aj pri chôdzi ale len trochu pri chôdzi ..
nemám pocit kmitania obrazu ale skôr len tak vnútorne ..
ja už som sa bála nádoru 🙈🙏
Vo štvrtok mám ct
Neuro povedal že po manévroch sa môže točiť hlava aj mesiac ešte
Máte skúsenosť niekto ? Fakt sa bojím 😢

stellarstar
23. mar 2025

Orl nechať pozrieť ucho

klaudinkax
autor
23. mar 2025

@stellarstar bola som v piatok
Vraj nic
Len mi dali akési slúchadla a nejaké zvuky do toho púšťali, potom opäť nejaké slúchadla čo jej nejaké krivky ukazovali a potom mi niečím pozerala do ucha a povedala že vserko v poriadku

janka_266
24. mar 2025

@klaudinkax mne ako rýchla pomoc na to zaberá torecan, mr hlavy čisté, že sa to niekedy deje aj bezdôvodne, tiež mám betahistin brať. v poslednej dobe sa mi to stávalo pri veľkom strese, akoby taká reakcia tela, že už dosť. o mesiac ma čaká stres zas, tak uvidím, či sa to znovu prejaví. neurológ tvrdí, že by to s tým nemalo súvisieť, ale vždy sa mi to stalo, keď bol stres.

janka_266
24. mar 2025

@klaudinkax a ešte neurologička povedala, že teda to vnútorné ucho, kým sa tie kanáliky vrátia tam, kam patria, že to môže trvať kľudne aj týždeň či dva, len teda ak to trvá dlho, alebo je to často, tak už to môže byť prúser

klaudinkax
autor
24. mar 2025

@janka_266 prečo pruser?

klaudinkax
autor
24. mar 2025

@janka_266 na mr ma nedali , zatiaľ na ct
To snáď postačí
Ja už či nemám nádor 🙏😢 že mi tam proste niečo tlači

klaudinkax
autor
24. mar 2025

@janka_266 Teraz jem betahistin druhý deň
A tebokan
Neviem už no čo to môže byt
Vo štvrtok to budú dva týždne čo to mám

klaudinkax
autor
24. mar 2025

@janka_266 a ani neviem ako sa tie kanáliky môžu dať preč z tade kde patrili

janka_266
24. mar 2025

@klaudinkax tak lebo je to dosť nepríjemné a keď to už trvá dlho, tak by to mohlo tak ostať trvalo, ešte mne jediné, čo ukázalo Mr, že nejaké dve cievky či čo, mám od narodenia bližšie k sebe, že aj to to môže spôsobovať, ale nenašli nič, čo by to bolo na 100 %
to som sa sekla, malo byť kryštáliky v kanálikoch :D
ak sa dá, ja by som sa pýtala doktora na ten torecan, ten veľmi pomohol, pri tých prvotných príznakoch, keď je zle