Bylinné vaginálne tampóny a feminine wash
Ahoj baby pouzivali ste niekto bylinne vaginalne tampony a cistiaci gel na vnutorne vyplachovanie feminine wash.prosim ozvite sa ......zacala som to pouzivat a mam otazky..dakujem
@yukki dakujeeeeeeeeeem
Baby tie tampony su na vsetko co sa tyka vnutornosti zen.organ.vajcovody vajecniky maternica
http://www.mykozy-zapaly.sk/. Asi ste mali na mysli tieto. Tiež som si ich kupila tak som zvedavá na účinky.
@it asi je to to iste akurat ze ja mam 6 tamponov za 30 eur a mne sa odporucili na priechodnost vajcovodov..ty si ich uz mala::::
Super cena. Ja mám teraz druhý a som celkom prekvapená aký mal ten prvý účinok. Mám to skôr kvôli mykózam. Kde si ich zohnala za takú cenu,
@it AHoj zo mna vypafavalo vo velkom nieco velke vyzeralo to ako koza alebo tkanivo ale ze vraj to bola iba sliznica pisu to na strankach zahranicnich...zohnala som to greenworld zilina....
@it ahoj no ako si na tom uz si ich vyskusala???
Veru vyskúšala a mám podobné "zážitky" ako ty. Chcem si urobiť nejakú tú kúru, aspoň tri mesiace po dve telieska. Akurát na tom greenworld som to nenašla. U nás v Ke sú za 8,40eur.
@it fuha a kolko jeden???je to tam alebo si daj do google bylinne vaginalne gulicky green worl a google ti vyhodi. mne kazali v jeden mesiac ich vyuzit co najviac.tak ja som stihla 4 po tri dni. teraz si davam po menzes uz len jeden na 24 hodin. ale tiez zo mna vypadavalo nieco. niekde som sa docitala ze je to klamstvo a ze to co z nas vypadava je sliznica z maternice vajecnikov a vajcovodov ze keby to boli zrasty tak by to nemohli byt take velke kusy. a myomi sa zase cervene zrazeniny a zo mna nikdy cervene nic nevypadlo........neviem co si mam myslet ale skusam uz vselico...
@it alebo im len zavolaj a spytaj sa na ne......neviem tiez ich tam neviem najst ale urcite ich maju
@it ahoj chcela som sa opýtať ohľadom tamponov ja mám možnosť tiež s niejakymi cinskymi tamponmi myslím ze stoja okolo 15.eur ale neviem koľko kusov ale zevraj precistia v šetko zle čo je v tele celý organizmus ja som s KEa keby som mohla poprosiť kde sa dajú kúpiť v košiciach ja nemám žiadne problémy čo sa týka mykozy dakujem pekne a dúfam že neotravujem
Ahojte ked som citala tuto diskusiu tak ja tieto bylinne tampony beriem. Mam endometriozu bola som uz vazne nadne a vyskusala som tieto tampony a vysledy su uzasne. Som bez bolesti a nekrvacam citim sa omnoho lepsie a neuzivam ziadne hormony. Ked ze ich uzivam kupujem ich vo vedcom je to lacnejsie. Ak by ste mala niaka zaujem predam . Viac info cez mail alusic, z@gmail.com
Pane Bože, ako že niečo z vás vypadáva? To nebolí ? Na čo to vlastne robíte? Ale na ozaj. Chcela by som vysvetlenie. Veľmi pekne ďakujem!
Ahojte, prosím Vás o radu, tiež užívam tampony, momentáne mám posledny, avsak uz stvrty den mam pocit palenia, svrbenia a sucha, nemali ste tiez take problemy? neviete mi na to nieco poradit? osoba, ktora mi tampony odporucala, tvrdi, ze to muselo vsetko vytiahnut tie tampony, ze to nemoze byt z ureaplazmy, resp. hpv.. neviete mi poradit? Dakujem...
Ak by ste niektora chcela,viem zohnat vaginalne bylinne tampony.
Ahojte, som tu už 2 roky po termíne, ale možno sem niekto zablúdi. Ja som videla také bylinkové vaginálne tampóny proti mykózam a zápalom na stránke mykozy-zapaly.sk .... chcela som len vedieť, či to je to isté, čo ste spomínali tu v tejto komunikácii, ale asi sa to už nedozviem 🙂
@magnolia5521 ahoj, ja ich prave hladam, tie ceny su dost sialne, celkom cenovo dostupne som nasla tieto
http://www.tcm-liwest.cz/leko/eshop/54-1-Zenske... (mam aj odskusane). tie co si spominala na danej stranke - najdes rovnake cez aliexpress za 1€/ks
Tak som sa sem znova zatulala, ďakujem gabu-lienke za info. Green World má dobrú cenu, ale je to zahraničie. Zistila som, že na www.mykozy-zapaly.sk už znížili cenu a poštovné neúčtujú, tak sa to už celkom dá.
Vynikajuce su Guifei Bao vaginalne gulicky.
Dobry den Damy, pisete o vag. tamponov cez Green World. Klikla som si vidim co som nechcela. Ja ponukam (toto nie je reklama) v mojom bazari vag.gulicky Guifei bao. aky je rozdiel? Gulicky Guifei Bao, maju originalnu firmu, su schvalene Ministerstvom zdravotnictva a propaguju ich gynekologovia. Ano su drahsie, 1gulicka 7 eur, ale v mojom pripade si nedam do tela nic odniekial. Toto nie je urazka, len chcem poukazat na rozdiel, pre mna dost podstatny a zvysit vasu pozornost. Pretoze pod vyrobkom je sice Green World, firma sa nepodpisuje na obal. alebo?
Ahojte baby ak by ste mala niektorá záujem o tampony tak si ich viete objednát na stránke, dodacia lehota je do 14 dni.
Stránka: http://www.tiande-slovakia.sk/www-essens-parfem...
tie tampony pomáhajú
prečo je stále tak málo ľudí, čo vedia, že aj iné cesty sú,chcem mať okolo seba len takých ľudí, čo nie sú zabednení
@sensen12 ty furt cosi chces🙄
@sensen12 mas okolo seba takych ludi, akych si pritahujes svojou energiou. Takze trafenych, ak sudime podla tvojich prispevkov.
Rada by som sa chcela spýtať či je tu niekto z Košic a či pozna Biopredajňu Raj a či poznáte od ných LIEČIVÝ DETOXIKAČNÝ VAGINÁLNY TAMPÓN-BANG DE LI WOMB.
@jana750 ahoj nempoznám, ja mám v e-shope tampony ale značky GREN WORD skus mrknuť na stránku http://www.tiande-slovakia.sk/www-essens-parfem...
Ak by si mala záujem tak píš, ženy si to inak veľmi chvália.

@krasneleto http://greenworldeurope.com/ endokrinológ mi to doporučil.