icon

Bylinné vaginálne tampóny a feminine wash

leontinka27
7. apr 2013

Ahoj baby pouzivali ste niekto bylinne vaginalne tampony a cistiaci gel na vnutorne vyplachovanie feminine wash.prosim ozvite sa ......zacala som to pouzivat a mam otazky..dakujem

yukki
7. apr 2013

@krasneleto http://greenworldeurope.com/ endokrinológ mi to doporučil.

krasneleto
7. apr 2013

@yukki dakujeeeeeeeeeem

leontinka27
autor
8. apr 2013

Baby tie tampony su na vsetko co sa tyka vnutornosti zen.organ.vajcovody vajecniky maternica

it
25. apr 2013

http://www.mykozy-zapaly.sk/. Asi ste mali na mysli tieto. Tiež som si ich kupila tak som zvedavá na účinky.

leontinka27
autor
2. máj 2013

@it asi je to to iste akurat ze ja mam 6 tamponov za 30 eur a mne sa odporucili na priechodnost vajcovodov..ty si ich uz mala::::

it
2. máj 2013

Super cena. Ja mám teraz druhý a som celkom prekvapená aký mal ten prvý účinok. Mám to skôr kvôli mykózam. Kde si ich zohnala za takú cenu,

leontinka27
autor
11. máj 2013

@it AHoj zo mna vypafavalo vo velkom nieco velke vyzeralo to ako koza alebo tkanivo ale ze vraj to bola iba sliznica pisu to na strankach zahranicnich...zohnala som to greenworld zilina....

leontinka27
autor
27. máj 2013

@it ahoj no ako si na tom uz si ich vyskusala???

it
27. máj 2013

Veru vyskúšala a mám podobné "zážitky" ako ty. Chcem si urobiť nejakú tú kúru, aspoň tri mesiace po dve telieska. Akurát na tom greenworld som to nenašla. U nás v Ke sú za 8,40eur.

leontinka27
autor
30. máj 2013

@it fuha a kolko jeden???je to tam alebo si daj do google bylinne vaginalne gulicky green worl a google ti vyhodi. mne kazali v jeden mesiac ich vyuzit co najviac.tak ja som stihla 4 po tri dni. teraz si davam po menzes uz len jeden na 24 hodin. ale tiez zo mna vypadavalo nieco. niekde som sa docitala ze je to klamstvo a ze to co z nas vypadava je sliznica z maternice vajecnikov a vajcovodov ze keby to boli zrasty tak by to nemohli byt take velke kusy. a myomi sa zase cervene zrazeniny a zo mna nikdy cervene nic nevypadlo........neviem co si mam myslet ale skusam uz vselico...

leontinka27
autor
30. máj 2013

@it alebo im len zavolaj a spytaj sa na ne......neviem tiez ich tam neviem najst ale urcite ich maju

bubca7
7. mar 2014

@it ahoj chcela som sa opýtať ohľadom tamponov ja mám možnosť tiež s niejakymi cinskymi tamponmi myslím ze stoja okolo 15.eur ale neviem koľko kusov ale zevraj precistia v šetko zle čo je v tele celý organizmus ja som s KEa keby som mohla poprosiť kde sa dajú kúpiť v košiciach ja nemám žiadne problémy čo sa týka mykozy dakujem pekne a dúfam že neotravujem

zla12
12. mar 2014

Ahojte ked som citala tuto diskusiu tak ja tieto bylinne tampony beriem. Mam endometriozu bola som uz vazne nadne a vyskusala som tieto tampony a vysledy su uzasne. Som bez bolesti a nekrvacam citim sa omnoho lepsie a neuzivam ziadne hormony. Ked ze ich uzivam kupujem ich vo vedcom je to lacnejsie. Ak by ste mala niaka zaujem predam . Viac info cez mail alusic, z@gmail.com

sono2
12. mar 2014

Pane Bože, ako že niečo z vás vypadáva? To nebolí ? Na čo to vlastne robíte? Ale na ozaj. Chcela by som vysvetlenie. Veľmi pekne ďakujem!

mashenka
11. feb 2015

Ahojte, prosím Vás o radu, tiež užívam tampony, momentáne mám posledny, avsak uz stvrty den mam pocit palenia, svrbenia a sucha, nemali ste tiez take problemy? neviete mi na to nieco poradit? osoba, ktora mi tampony odporucala, tvrdi, ze to muselo vsetko vytiahnut tie tampony, ze to nemoze byt z ureaplazmy, resp. hpv.. neviete mi poradit? Dakujem...

jersey1795
23. feb 2015

Ak by ste niektora chcela,viem zohnat vaginalne bylinne tampony.

magnolia5521
16. máj 2015

Ahojte, som tu už 2 roky po termíne, ale možno sem niekto zablúdi. Ja som videla také bylinkové vaginálne tampóny proti mykózam a zápalom na stránke mykozy-zapaly.sk .... chcela som len vedieť, či to je to isté, čo ste spomínali tu v tejto komunikácii, ale asi sa to už nedozviem 🙂

gabu_lienka
17. aug 2015

@magnolia5521 ahoj, ja ich prave hladam, tie ceny su dost sialne, celkom cenovo dostupne som nasla tieto
http://www.tcm-liwest.cz/leko/eshop/54-1-Zenske... (mam aj odskusane). tie co si spominala na danej stranke - najdes rovnake cez aliexpress za 1€/ks

magnolia5521
30. okt 2015

Tak som sa sem znova zatulala, ďakujem gabu-lienke za info. Green World má dobrú cenu, ale je to zahraničie. Zistila som, že na www.mykozy-zapaly.sk už znížili cenu a poštovné neúčtujú, tak sa to už celkom dá.

lenucha
22. jan 2016

Vynikajuce su Guifei Bao vaginalne gulicky.

lenucha
15. mar 2016

Dobry den Damy, pisete o vag. tamponov cez Green World. Klikla som si vidim co som nechcela. Ja ponukam (toto nie je reklama) v mojom bazari vag.gulicky Guifei bao. aky je rozdiel? Gulicky Guifei Bao, maju originalnu firmu, su schvalene Ministerstvom zdravotnictva a propaguju ich gynekologovia. Ano su drahsie, 1gulicka 7 eur, ale v mojom pripade si nedam do tela nic odniekial. Toto nie je urazka, len chcem poukazat na rozdiel, pre mna dost podstatny a zvysit vasu pozornost. Pretoze pod vyrobkom je sice Green World, firma sa nepodpisuje na obal. alebo?

anina717
26. júl 2016

Ak by niekto chcel, ostali mi dve. Zbavili ma opakovaných mykoz. Za 10 eur

adrika762
17. nov 2016

Ahojte baby ak by ste mala niektorá záujem o tampony tak si ich viete objednát na stránke, dodacia lehota je do 14 dni.
Stránka: http://www.tiande-slovakia.sk/www-essens-parfem...

sensen12
4. feb 2017

tie tampony pomáhajú

sensen12
4. feb 2017

prečo je stále tak málo ľudí, čo vedia, že aj iné cesty sú,chcem mať okolo seba len takých ľudí, čo nie sú zabednení

obsadenemeno
5. feb 2017

@sensen12 ty furt cosi chces🙄

moni244
5. feb 2017

@sensen12 tebe ta strava na staviach dobre ublizuje

obsadenemeno
5. feb 2017

@sensen12 mas okolo seba takych ludi, akych si pritahujes svojou energiou. Takze trafenych, ak sudime podla tvojich prispevkov.

jana750
25. feb 2017

Rada by som sa chcela spýtať či je tu niekto z Košic a či pozna Biopredajňu Raj a či poznáte od ných LIEČIVÝ DETOXIKAČNÝ VAGINÁLNY TAMPÓN-BANG DE LI WOMB.

adrika762
26. feb 2017

@jana750 ahoj nempoznám, ja mám v e-shope tampony ale značky GREN WORD skus mrknuť na stránku http://www.tiande-slovakia.sk/www-essens-parfem...
Ak by si mala záujem tak píš, ženy si to inak veľmi chvália.