icon

Čaga sibírska - skúsenosti

lenkafilkorova
24. jún 2021

Ahojte. Mate niekto skusenost s cagou sibirskou? Rozmyslam nad nou ako nad prevenciou.a na posilnenie imunity. 😊

Strana
z2
rawmamka
13. jan 2024

@jankap10 Ďakujem veľmi pekne 😘.

akeselakova
26. apr 2024

Dobrý deň, môžem sa opytat myslite že by mi to pomohlo na opakovane vaginálne a mocove zápaly? Ďakujem

jankap10
28. apr 2024

Tak mohla by pomôcť týmto spôsobom, že posilní imunitu a tá potom sama potlačí patogeny, ktoré vám zápaly spôsobujú. Je dobré brat aj kvalitné probiotika...gro imunity je v črevách. Potom mizne aj taka candida.

micka1978
28. apr 2024

@akeselakova mne pri týchto problémoch pomohli bylinné vložky od Tiande,ale užívam aj čagu ako doplnok

akeselakova
28. apr 2024

@micka1978 ďakujem pekne, lebo už som zúfalá posledné mu vyšlo ecoli, nenosim ani zlu bielizeň, dbám na hygienu na všetko… neviem čo už s tým mám robit

micka1978
29. apr 2024

@akeselakova ja mám vysoké crp,pôjdem na vyšetrenie,uvidím teda či čaga pomohla,užívam ju už skoro rok,užívala som už kadečo a nič,toto je posledná vec na ktorú sa ešte spolieham,prajem Ti rýchle uzdravenie

walentina7
Odpoveď bola odstránená
adrianna23
30. okt 2024

@micka1978 ahoj, ako dopadli výsledky? Pomohla chaga?

adriana19771977
26. máj 2025

Tiez som objednala poradila mi ju pani doktorka po liecbe som onko.pacient v remisii

jankap10
26. máj 2025

Moja kolegyňa je cca rok rakovine prsníka, je vyliecena a čagu stále berie denne stále 10 kvapiek. Tato davka jej robí dobre. Výsledky má stále perfektné. Ďalšia známa si čagou zredukovala početné myomy na maternici, hrozila jej pre to operácia, ktorá sa nakoniec vôbec nekonala. Ja osobne už 3 rok bez choroby ako učiteľka.
Inak na onko problémy, nielen ženského typu, odporúčam brať aj Dim200 . Je to doplnok ( vytazok z kapustovín ) na ktorý je vypracovanych veľké množstvo odborných štúdií , vedecky doloženych, že veľmi pomáha proti rakovine. Má schopnosť ju ničiť a ten ,,bordel,, odstraňuje z tela.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/?term=Dim+200
Prikladám link , môžete si o ňom prečítať v odborných článkoch.

zuzik1407
2. aug 2025
zuzik1407
2. aug 2025

Ja beriem tu,ale nie za totu cenu......

zuzik1407
2. aug 2025

Viem si zohnať za polovicu

adrianna23
2. aug 2025
@zuzik1407

Viem si zohnať za polovicu

@zuzik1407 ahoj môžem poprosiť o info kde lacnejšiu odoberate? Pripadne by som objednala aj reishi.

zuzik1407
10. aug 2025
@adrianna23

@zuzik1407 ahoj môžem poprosiť o info kde lacnejšiu odoberate? Pripadne by som objednala aj reishi.

@adrianna23 kolegyňa mi to nosí z UA

beatavrbenska
13. sep 2025

mam dobre skusenosti s čagou kvapky, už 4 roky som nemala chripku, sopliky, bolest hrdla, a som po rakovine a všetko je ok

Strana
z2