Čakám na výsledky EKG holtra
Zdravím, vibec prvýkrát sa nachádzam v situacii, že mám nejakú vážnu dg.. Bola som na vysetreni na špecializovaným kardiologickom pracovisku, nie bežný kardiológ, kde mi urobili echo srdca a povodne výsledky ct vyvrátili. Lenže pani dr ma znova poslala na ct u nich, nejaké kvalitnejšie, a znova sa dany problém ukazal. Kázali mi teda ct, pneumologiu, usg brucha a dali mi EKG hollter. Z mojej strany všetko do 2 týždňov vybavene, u nich čakám už 1,5 mesiaca na výsledok holtra EKG. Bez toho so mnou nedohodnú kontrolu a teda nemám vôbec moju zistenú dg skonzultovanu. Vôbec neviem ako pokračovať, či znova skončím na urgente len kvôli tomu, že mi nedali niečo čo by to mohlo ustáliť, vôbec neviem …
Skus im zavolat a urgovat o vysledok, ci na teba nezabudli, vysvetli situaciu ludsky, ze sa bojis.
@reela ano, už som to urgovala, že predsa potrebujem objasniť situáciu, atd, atd, prešiel týždeň a pol, neozvali sa
@reela ano, už som to urgovala, že predsa potrebujem objasniť situáciu, atd, atd, prešiel týždeň a pol, neozvali sa
@anonym_autor tyzden ubehol, skus znova, ze "joooj, velmi sa bojim, pozriete sa na to prosim? Uz neviem, co ma robit, druhy lekar ma urguje a ja stale nic..."
Inak verim, ze ta pomaly ide slak trafit uz len z cakania, nie je to prijemne
@anonym_autor tyzden ubehol, skus znova, ze "joooj, velmi sa bojim, pozriete sa na to prosim? Uz neviem, co ma robit, druhy lekar ma urguje a ja stale nic..."
Inak verim, ze ta pomaly ide slak trafit uz len z cakania, nie je to prijemne
@reela veď to, aj keď najprv povedali, nech si urobim vyšetrenia ako usg a tu pľúcnu, reku mám, no ešte nemáte EKG … bez toho žiadna kontrola… a nech dostanem znova 267 crp…
@anonym_autor a ake mas tazkosti? Co sa ti deje?myslim ci pocitujes nejake arytmie alebo nieco ?
Pripomeň sa im. Ja som mala naposledy holter zo stredy na štvrtok a vyšetrenie v piatok. Už aj s výsledkami.
@anonym_autor a ake mas tazkosti? Co sa ti deje?myslim ci pocitujes nejake arytmie alebo nieco ?
@luciar260 dresslerov syndróm

Skus im zavolat a urgovat o vysledok, ci na teba nezabudli, vysvetli situaciu ludsky, ze sa bojis.