Čapík v hrdle a dutina
Osprevadlnujem sa za fotku ale toto mam v hrdle. Pisala som uz dr a zatial neodpisala co si mozem natoto dat?
Mam pocit palenia jazyka, boli ma hrdlo a capik mam zvacseny( dlhy)
Dakujem
Mne sa tam nezda nic v neporiadku. Capik mam asi 2x tak dlhy ako ty. S tymto k dr nemusis ist. Vypytaj si v lekarni nieco na kloktanie, nepi studene a bublinkove.
@stanulienkat poslem este jednu fotku tam je vidiet opuch v zadu
Ak nemas bolesti, teploty, tak plati to, co som pisala. Ak mas teploty..., tak samozrejme k dr. Mozes to vsak mat len podrazdene z niecoho studeneho.
@jerrynus
Ahoj chcem sa opýtať čo ti pomohlo na ten zdureny čapík.Z coho sa mohol zapáliť a opuchnuť.Mám teraz podobný problém.Teploty nemám.🤔
@ivanocka83 preplachovat s repikom… kloktanie stale
@jerrynus ahoj a mala si pritom aj teploty?Ja nemám.Len ma boli hrdlo.
@ivanocka83 ahojky prosim ta prešlo ti to? A od čoho ak ano..dakujem
@poleva ano prešlo ale po atb nakoľko ja som už mala na capiku biely povlak.Repik som pila.Aj to pomohlo,a ty berieš atb?
@ivanocka83 to má syn..davam mu kloktať..sa mi zda že je to lepsie od rána..Nema tam nic biele..boli sme na Crp..ma 1...ty si bola aj na Crp?? A to na tom čapiku si mala povlak ?? Ten čapík sa volá Uvula🫣
@poleva crp som mala dobre ale aj tak mi dali atb ze na infekciu musia tak mi bolo povedané.Ano vola sa to uvula.
@ivanocka83 ved prave..mojho uz hrdlo neboli..uvidim zatial..mozno sa to samo skludni
@ivanocka83 ahojky preslo bez antibiotik..len kloktal a cmulal Septolete...chvalabohu🍀

@jerrynus žiadna fotka tu nie je