icon

Časté bolesti hlavy

macka1996
26. júl 2025

Ahojte ne tu niekto koho často bolieva hlava ? Mňa keď začne bolet hlava tak niekedy to trvá aj 8 dni ..minule skoro 14 dni ..aj keď si dám napríklad panadol migréna trosku prejde ale cítim stále že neni to ok ..je mi potom nevoľno a takú slabosť mám ...na neurológiu chodím tak raz za pol roka alebo tak ...podstate nič také extra nezistili . Len ze mi nejaká cievka tlači na nerv ale ze nevedia ci to môže spôsobovať tu bolest lebo ten kontakt je ešte len v prvom štádiu...no pravda je ze mri som mala asi pred 4 rokmi naposledy . Už normálne by som najradšej šla s tým do nemocnici nech mi porobiť vyšetrenia a dajú nejakú terapiu do žily . . Napríklad včera ma hlava rozbolela po vybehnuti schodov odvtedy boli stále. Ja ako už neviem čo robiť. poznáte niekde ambulanciu kde sa zameriavaju čisto len na bolesti hlavy ? najlepšie zapadne slovensko . Alebo nejakého super neurologa ktorý mi pomôže..Dosť ma to obmedzuje v živote :(

luciferka93
26. júl 2025

@macka1996 iný neurológ ta tak skoro nevezme, hrozne čakacie doby... Ale vyskúšala by som naozaj osvedčeného fyzioterapeut ktorý sa takým veciam venuje, možno by pomohlo.... A isto aj obvodny nech ta pošle na rtg chrbtice napr... Plus mri obnovit

taktotedanie
26. júl 2025

@macka1996 iny neurolog, vacsinou velke nemocnice univerzitne maju rozne zsmerane ambulancie
V kosiciach je napr ambulancia a lekar co sa venuje bolestiam hlavy takze aj na zapde by tskeho mali mat dnad

anonym_e5192d
26. júl 2025
@taktotedanie

@macka1996 iny neurolog, vacsinou velke nemocnice univerzitne maju rozne zsmerane ambulancie
V kosiciach je napr ambulancia a lekar co sa venuje bolestiam hlavy takze aj na zapde by tskeho mali mat dnad

píšeš ako hententót.
@taktotedanie

deti95060810
26. júl 2025

daj si predpísať sumatriptan, vyskúšaj či ti po tomto lieku neprejde. ja trpím migrénami a jediný liek po ktorom mi ako tak prejde je sumatriptan.
predpíše aj obvodný.
pozeraj skôr súkromné kliniky - neurol. , tam sa skôr dočkáš termínu.

taktotedanie
26. júl 2025
@anonym_e5192d

píšeš ako hententót.
@taktotedanie

@anonym_e5192d nabuduce staci podakovat za radu - aha, to nevies kedze ta to doma nenaucili skoda, tak asi vychovavas aj svoje deti, preto svet vyzera ako vyzera
A skryvas sa za anonym, fuj
Musis mat smutny zivot tak si ho takzo potrebujes asi okorenit
Budem si pisat ako chcem
Pekny den a viac stastia v zivote

anonym_7ca809
26. júl 2025

Ak si bola na MRI pred 4 rokmi, pytala by som sa neurologicky, ci by ta nemohla poslat opäť. Mne urobili Rtg chrbtice, chodim pravidelne na rehabilitacie, kazdy rok na MRI a mam predpisane lieky od bolesti hlavy Maxalt. Je to priamo na bolest hlavy.
Treba sa poinformovat. Moze byt, ze mas aj vysoky ci nizky tlak, mozno nieco zaseknute a to ti tlaci a sposobuje bolest.

nada847
28. júl 2025

ahoj, tiez som bola u neurologa a poradil mi uzivat revitanerv strong. za mna super, lebo tie bolesti ustupili, uz to nemam take kriticke ako na zaciatku...