icon

Časté chodenie na veľkú potrebu

5. jún 2025

Po kazdom jedle aj viackrát za den musi vykonat velku potrebu. Ja sa bojim, ze ide o zdravotny problem. .. je tvrdohlavy a ani za svet nechce k doktorovi .. viete prosim aspon o niecom napriklad o nejakej strave, ktora by mu s tymto pomohla... Hrozi mu nieco ak to bude aj nadalej ignorovat?

Strana
z2
balerina2025
8. jún 2025
@17alexis

Moj muz chodi denne aj 8x, v noci aj 2-3x a zrejme mu to robi pankreas. Kolonoskopiu ma ok. Nedavno mal zasa pankreaticky zachvat a ako sa vratil z nemocnice, bol 2 tyzdne klud a zas je v starych kolajach. Normalne to urcite nie je, treba ist k dr, moze byt za tym vela veci.

@17alexis ja chodim 2-3x denne uz snad 10 rokov a nemam ziadne zachvaty cukor mam uplne dobry

17alexis
8. jún 2025
@balerina2025

@17alexis ja chodim 2-3x denne uz snad 10 rokov a nemam ziadne zachvaty cukor mam uplne dobry

@balerina2025 nikto s pankreasom nestrasi. Moj manzel ma chronicku pankreatitidu, cukor ma tiez ok, alergie a intolerancie ziadne, kolonoskopia tiez ok. Pankreas vsak ma zniceny, takze ci to pre teba je strasenie alebo nie, moj to ma z pankreasu. Aj ked som sa na to pytala mojej vseobecnej lekarky (on chodi k inej), tak prve, co sa ma pytala bolo, ci ma v poriadku pankreas. Moj muz nechodi na toaletu 2-3x denne, ale aj 8x, aj 10x a za noc ide tak dva az tri razy. Keby chodil kadit za den 3x, tak som stastna ako blcha. Tato jeho frekvencia je vsak obmedzujuca, nemozeme pomaly nikam ist lebo vsade musi mat na blizku zachod.

balerina2025
8. jún 2025
@17alexis

@balerina2025 nikto s pankreasom nestrasi. Moj manzel ma chronicku pankreatitidu, cukor ma tiez ok, alergie a intolerancie ziadne, kolonoskopia tiez ok. Pankreas vsak ma zniceny, takze ci to pre teba je strasenie alebo nie, moj to ma z pankreasu. Aj ked som sa na to pytala mojej vseobecnej lekarky (on chodi k inej), tak prve, co sa ma pytala bolo, ci ma v poriadku pankreas. Moj muz nechodi na toaletu 2-3x denne, ale aj 8x, aj 10x a za noc ide tak dva az tri razy. Keby chodil kadit za den 3x, tak som stastna ako blcha. Tato jeho frekvencia je vsak obmedzujuca, nemozeme pomaly nikam ist lebo vsade musi mat na blizku zachod.

@17alexis a ;ekari povedali z coho ma pankreas zniceny?
vacsinou je to fajcenie, strava a alkohol, a genetika a obezita

17alexis
8. jún 2025
@balerina2025

@17alexis a ;ekari povedali z coho ma pankreas zniceny?
vacsinou je to fajcenie, strava a alkohol, a genetika a obezita

@balerina2025 v jeho pripade je to z chilli. Pestoval nejaky druh vraj najsilnejsieho ma svete a do vsetkeho ho daval tolko, az sa z neho pot lial, ked jedol. Prestal ho jest pred 10 rokmi, ked na zachvat takmer umrel, vtedy mu aj doktor na urgente povedal, ze jest chilli s jeho pankreasom je ako liat benzin do ohna.

balerina2025
8. jún 2025
@17alexis

@balerina2025 v jeho pripade je to z chilli. Pestoval nejaky druh vraj najsilnejsieho ma svete a do vsetkeho ho daval tolko, az sa z neho pot lial, ked jedol. Prestal ho jest pred 10 rokmi, ked na zachvat takmer umrel, vtedy mu aj doktor na urgente povedal, ze jest chilli s jeho pankreasom je ako liat benzin do ohna.

@17alexis ano zabudla, som aj cilly je nebezpecne.

maya_hi
8. jún 2025

Veď ale o koho ide? Muža, dieťa, puberťáka...? 🤦🏻‍♀️

Strana
z2