Časté nutkanie na močenie
Ahoj.Mam dlhe roky problem s castym cikanim,tak som sa konecne odhodlala a povedala to gynekologicke,dala som jej moc a vyslo mi,ze mam gramnegativne tycinky.Neviete co to znamena?Dala mi atb,ale nezda sa mi to lepsie.
Gram negatívne tyčinky je iba opis bakterii, ktore ti tam nasli. Ich farba pri urcitom farbeni a tvar tyčinky.
@marfka3 ja som to mala keď som mala 15.proste žiadne bolesti iba v drieku občas .. išla som na cytoskopiu dal mi všelijaké lieky.. trvalo asi pol rok či rok keď mi to zmizlo a tým pádom mi aj zelený ,zapáchajúce výtok zmizol. Potom 3 roky som mala pokoj.. ale teraz mám aj pichanie rezania, pálenie.. a unikámi aj moč...
Takže radšej čo najskôr sa toho zbavv
Mimochodom na urológii mi dali spasmed, som brala veľmi dlho, potom mictonorm,..
Sumamed

@marfka3 ahoj stými antibiotikami dávaj pozor.. lebo ja som kôli ním zahustený žlč.. a pritom mám aj zápal močových ciest a 9 mesiacov nemôžem ani nič chemické len prírodné..
Ale skús renol a grepofit .. teraz to skúšam 5 dní a dá sa povedať že trochu sa to zlepšilo.. ale niekedy sa to vracia.. hlavne pi veľa tekutín.. čistej vody..