icon

Časté výskyty herpesu

17. sep 2025

Ahojte pred 2 tt. sa mi spravil herpes , klasika , vyliečila som ho skoro a keď už bol skoro ok tak začalo peklo. V priebehu 2 týždňov som mala cca 10 herpesov takmer na celých ustach. Mám doma pol ročné bábätko celé 2 týždne som v rusku a už som zufala....
Vitamín B som zhodou náhod brala už pred tým. Ráno idem na odbery a vytery. Ja len či je to bežné mať každý deň nové a nové pľuzgiere?
Rusko problém neni lebo lepim aj compeedom. Ale teraz je ich tak veľa že by som si musela olepit takmer celú hubu. Ďakujem.

pjosa
18. sep 2025

Začať užívať B-komplex. Nejaký vitamín určite chýba. A môže to byť aj stres.

natalis1998
18. sep 2025

Skús L- lyzin doplnok to mi odporučil zubár keď som mala stále herpesy a rušila som termíny. Ja to mám vždy zo stresu a keď mám oslabenú imunitu. Skús doplniť aj D a vitamín C a zinok.

kp7333
18. sep 2025

Skus posilnit imunitu - napr. Imunoglukan nasad, vitaminy (kludne aj tehotenske, po porode a pri kojeni dostava telo zabrat). Ak to nepomoze, tak riesit cez imunologiu.

sense
18. sep 2025

Bkomplex, zvýšiť vit D, V, zinok posilniť imunitu, eliminovať stres. Ja si herpes potierame ak priamo bkomplex kvapkami. Moja skúsenosť ak začnem hneď v počiatkoch hojí sa omnoho kratsie

0silvia0
18. sep 2025

@anonym_autor este pridaj cisty tee tree olej, potieraj

mandzula
18. sep 2025

Vyskusala som Compeed a efekt bol jedine ten, ze herpes mi vyrazil na inom mieste. Mas oslabenu imunitu, tipujem, ze si nevyspata, unavena a ani to rusko ti nepomaha. Podla mna ho mas aj zbytocne, herpes sa neprenasa vzduchom, len priamym kontaktom. Pozri v lekarni Herpenorm, za mna zazrak. A potieram Cannadentom - druhy zazrak.

mikitilik29
18. sep 2025

@anonym_autor mne pomáhalo piť čaj z medovky. Aj preventívne som ho pila.

grof_monte_christo
18. sep 2025

@anonym_autor Mne veľmi pomáha tento Opary stop. Natieram si ním pery aj preventívne každý deň už asi pol roka a odvtedy som herpes nemala. Kupujem ho v Kauflande.

taktotedanie
18. sep 2025

@anonym_autor tu by som riesila herpesin