CBD a migréna - skúsenosti
Všimla som si že teraz je to dosť populárne... a chcela by som vedieť či s tým máte skúsenosti...
Mala som silne migreny, vacsinou na nich nic nezaberalo a koncila som na neurologii s infuzkami. Na stastie mi cbd zabera a od vtedy mam ako tak pokoj. Ked mam len zaciatky migreny davam si ciniu (sumatriptan na predpis), ked sa uz napr. V noci zobudim s abnormalnou migrenou, beriem cbd. Ja som velmi spokojna, no tie na sk co su nemam odskusane, mne nosi kamos z holandska, čiže pogoogli....
Ja som začala používať a pomáha mi to zaspať 😊 aj na bolesť hlavy som už skúšala a tiež pomohlo 😊
Ja som mala minulý týždeň príšerné bolesti hlavy a s užívaním CBD prestali. Najhoršie je to však pred mojimi dňami takže až potom uvidím či zaberajú...
Pomáha to ja neberiem žiadne už lieky nech sa to týka akejkoľvek bolesti.
@ahoj0 cbd určite treba brať pravidelne pretože to funguje tak že ono vyhľadáva to čo je v tele zlé a snaží sa to eliminovať.
@sylvia_123 ja mám od Vitanax, aj tu mám skupinu. Osobne to objednávam lebo to výjde lacnejšie ako priamo cez stránku.
Ahojte, rozmýšlala som, že si aj ja objednám CBD lebo stále častejšie mávam migrény a zle sa mi zaspáva :( . Kamarátka mi odporučila slovenskú stránku getcbd.sk, že už odtial objednávala a mali aj celkom dobré ceny, náhodou niektorá z vás s touto stránkou nemá skúsenosť? diky 😅
ahojte, ja uz vyse roka uzivam cbd olej , vratane celej mojej rodiny 🙂 a vysledky su uzasne 😍 zacala som preto spolupracovat s uznavanou NL firmou - Meliocan.nl
mam k dispozicii vsetky koncentracie FULL SPECTRUM- 5%, 10%, 15%, 20% a 25% oleja. cenovo ovela vyhodnejsie ako rozne eshopy, vratane dorucenia zadarmo. v pripade otazok ma kludne kontaktujte spravou ,rada na vsetko odpoviem.
@hankaba29 cena 35€ holandsky meliocan
ahojte dievcata,pisem diplovku o ucinkoch konope ak by ste mali niektora chut vyplnit dotaznik tak mi napiste.Nechcem vam to tu spamovat linkom :D
ja si kupujem od vitariana cbd s melatoninom a celkom dobre mi zabera, celkovo na tetaniu je mi to dobre, som kludnejsia a lepsie spavam

@dzt pripnem sa, aj mna by to zaujimalo.