icon

CBD a migréna - skúsenosti

dzt
26. feb 2021

Všimla som si že teraz je to dosť populárne... a chcela by som vedieť či s tým máte skúsenosti...

sylvia_123
26. feb 2021

@dzt pripnem sa, aj mna by to zaujimalo.

saskia_98
26. feb 2021

Mala som silne migreny, vacsinou na nich nic nezaberalo a koncila som na neurologii s infuzkami. Na stastie mi cbd zabera a od vtedy mam ako tak pokoj. Ked mam len zaciatky migreny davam si ciniu (sumatriptan na predpis), ked sa uz napr. V noci zobudim s abnormalnou migrenou, beriem cbd. Ja som velmi spokojna, no tie na sk co su nemam odskusane, mne nosi kamos z holandska, čiže pogoogli....

len_nig
26. feb 2021

Ja som začala používať a pomáha mi to zaspať 😊 aj na bolesť hlavy som už skúšala a tiež pomohlo 😊

nicicka
26. feb 2021

Ja som mala minulý týždeň príšerné bolesti hlavy a s užívaním CBD prestali. Najhoršie je to však pred mojimi dňami takže až potom uvidím či zaberajú...

elisse247
26. feb 2021

Pomáha to ja neberiem žiadne už lieky nech sa to týka akejkoľvek bolesti.

sylvia_123
28. feb 2021

@saskia_98
@len_nig
@nicicka
@elisse247 ahojte babule, prosim hodili by ste mi link ktory cbd olej pouzivate? Nejaka overena odskusana znacka. Mavam hrozne migreny a som stale na analgetikach... dakujem 😘

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
elisse247
1. mar 2021

@ahoj0 cbd určite treba brať pravidelne pretože to funguje tak že ono vyhľadáva to čo je v tele zlé a snaží sa to eliminovať.

@sylvia_123 ja mám od Vitanax, aj tu mám skupinu. Osobne to objednávam lebo to výjde lacnejšie ako priamo cez stránku.

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
elisse247
1. mar 2021

@ahoj0 ja osobne čo som si ich nasadila tak mi na bolesť krížov pomohli do dvoch dní. Mám doma aj vzorky toho môjho CBD ak by ste chcela skúsiť.

ahoj0
1. mar 2021

@elisse247 ďakujem, mám doma od známej, ale ešte som ich nezačala brať.

danie_85
2. mar 2021

Ahojte, rozmýšlala som, že si aj ja objednám CBD lebo stále častejšie mávam migrény a zle sa mi zaspáva :( . Kamarátka mi odporučila slovenskú stránku getcbd.sk, že už odtial objednávala a mali aj celkom dobré ceny, náhodou niektorá z vás s touto stránkou nemá skúsenosť? diky 😅

janelillith
7. mar 2021

ahojte, ja uz vyse roka uzivam cbd olej , vratane celej mojej rodiny 🙂 a vysledky su uzasne 😍 zacala som preto spolupracovat s uznavanou NL firmou - Meliocan.nl
mam k dispozicii vsetky koncentracie FULL SPECTRUM- 5%, 10%, 15%, 20% a 25% oleja. cenovo ovela vyhodnejsie ako rozne eshopy, vratane dorucenia zadarmo. v pripade otazok ma kludne kontaktujte spravou ,rada na vsetko odpoviem.

hankaba29
Odpoveď bola odstránená
janelillith
8. mar 2021

@hankaba29 cena 35€ holandsky meliocan

ludma88
8. mar 2021

ahojte dievcata,pisem diplovku o ucinkoch konope ak by ste mali niektora chut vyplnit dotaznik tak mi napiste.Nechcem vam to tu spamovat linkom :D

sunset65
Odpoveď bola odstránená
karima512
11. máj 2023

ja si kupujem od vitariana cbd s melatoninom a celkom dobre mi zabera, celkovo na tetaniu je mi to dobre, som kludnejsia a lepsie spavam